Η επίμονη διαπραγμάτευση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Σπέτσια για την εξαγορά του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι πέρασε από πολλά στάδια τις τελευταίες μέρες, αλλά όπως όλα δείχνουν, η όλη διαδικασία είναι πια κοντά στο να βγάλει «λευκό καπνό».

Οι διαφορές που είχαν οι δύο ομάδες την τελευταία εβδομάδα πάνω σε επιμέρους όρους της μεταγραφής, φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί πλέον σε μεγάλο βαθμό και έχει φτάσει ξανά σε όριο τελικής συμφωνίας.

Καλά πληροφορημένες πηγές του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) από την Ιταλία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει εδώ και ένα 24ωρο μία τελική φόρμουλα προς τους Ιταλούς για το σύνολο της μεταγραφής του «Ντράγκο» κι εντός της αυριανής (21/6) ημέρας αναμένεται η τελική απάντηση της Σπέτσια.

Εάν δεν υπάρξει κάτι πολύ… ανατρεπτικό μέσα στις επόμενες ώρες (απομένει προς διευθέτηση ένας τελευταίος όρος), η Σπέτσια θα δώσει το ελεύθερο προς τον Ντραγκόφσκι για να ταξιδέψει απ’ την Πολωνία στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2027.

Με τους «πράσινους» να πληρώνουν ένα ποσό μικρότερο των 2 εκατ. ευρώ και τον Ντραγκόφσκι να σφραγίσει την παραμονή του στους «πράσινους» για τα επόμενα τρία χρόνια, με ετήσιες αποδοχές 900.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους.

Πηγή: ΑΠΕ