Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις για τις αποδοκιμασίες και τις ύβρεις στην αποστολή του Παναθηναϊκού όταν έφτασε στο ΣΕΦ για το 4ο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Basket League και ζητάει να υπάρχουν το ίδιο αυστηρά μέτρα και στο 5ο που θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (14/6).

Η «πράσινη» ΚΑΕ είχε κάνει ανάρτηση με βίντεο από την υποδοχή που υπήρχε στην αποστολή της ομάδας όταν έφτασε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και τελικά η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, με τους «ερυθρόλευκους» να εκφράζουν την έκπληξή τους και να ζητάνε τα ίδια μέτρα και για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα τους χιλιάδες φιλάθλους της που βρέθηκαν χθες στον ΣΕΦ και υποστήριξαν για ακόμη μια φορά την ομάδα μας.

Με έκπληξη, ωστόσο, πληροφορηθήκαμε ότι παρά την υποδειγματική συμπεριφορά των φιλάθλων μας, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις για πράξεις εξύβρισης σε βάρος μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Αναμένουμε να ληφθούν τα ίδια αυστηρότατα μέτρα πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ και να αντιμετωπιστούν αντίστοιχα περιστατικά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο», ανέφερε ο Ολυμπιακός.