Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται εκτός φυλακής μετά την καταδίκη του για βιασμό νεαρής κοπέλας σε κλαμπ στη Βαρκελώνη και έδωσε συνέντευξη, αναφερόμενος στην περίοδο που βρισκόταν έγκλειστος.

«Όπου κι αν πάω επιβιώνω», φέρεται να είπε στο ισπανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο El Periodico, σύμφωνα με την Daily Mail, με τη συνέντευξη να δίνεται στο ακριβό εστιατόριο Sir Víctor Hotel.

Σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, ο Άλβες δήλωσε πως «προσαρμόζομαι σε όλα τα δεδομένα, γιατί για μένα δεν είναι ο τόπος που κάνει τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος που κάνει τον τόπο».

Επίσης, ανέφερε πως πρέπει να παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή στο δικαστήριο, εφόσον βρίσκεται εκτός φυλακής. «Είναι αυτό που πρέπει να κάνω. Κάθε Παρασκευή πηγαίνω στο δικαστήριο και αυτό είναι όλο. Δεν έχω και πολλά άλλα πράγματα να κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν έδωσε συνέντευξη, επειδή η δικαστική του υπόθεση είναι σε εξέλιξη και δεν θέλει να μιλήσει μέχρι τότε. Όμως, άτομα από το περιβάλλον του ανέφεραν πως πράγματι έδωσε συνέντευξη, αλλά δεν θέλει να ερωτηθεί ακόμη περισσότερα από τους δημοσιογράφους.

Σημειώνεται, ότι ο Ντάνι Άλβες έπρεπε να πληρώσει εγγύηση 1 εκατομμυρίου ευρώ για να βρεθεί εκτός φυλακής. Ορισμένα δημοσιεύματα ανέφεραν πως τα χρήματα δόθηκαν από την οικογένεια του Νεϊμάρ, όμως άλλα σημείωσαν ότι βραζιλιάνικο περιοδικό πλήρωσε την εγγύηση, με αντάλλαγμα αποκλειστική συνέντευξη.