Ο Παύλος Κυριακίδης, αρχηγός της Νίκης Βόλου, ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά μετά τον θάνατο της συζύγου του, Ιωάννας, σε ηλικία μόλις 30 ετών και προκάλεσε συγκίνηση με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Η σύζυγος του Κυριακίδη έφυγε από τη ζωή στις 28 Ιανουαρίου, τόσο πρόωρα, εξαιτίας χρόνιου προβλήματος υγείας, με άπαντες στην ομάδα να στέκονται, φυσικά, από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του αρχηγού τους.

Ο Κυριακίδης περνάει μια πολύ σκληρή δοκιμασία αλλά ξέρει πως όσο δύσκολο κι αν είναι πρέπει να συνεχίσει να ζει και με όσα είπε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή προκάλεσε συγκίνηση.

«Σίγουρα όλες αυτές τις ημέρες έχω εισπράξει πολλή αγάπη. Αυτή η γυναίκα μου είχε δώσει πολλή αγάπη στα 13 χρόνια που ήμασταν μαζί. Δεν έχω λόγια. Πολλή συμπαράσταση και πολλή αγάπη», είπε αρχικά ο παίκτης της Νίκης Βόλου και συνέχισε.

«Η Ιωάννα ήταν η ψυχή μου και το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Ήθελα να είμαι όσο πιο γρήγορα στο γήπεδο παρότι από την ομάδα μου είπαν να λείψω για όσο ήθελα. Ήθελα εγώ να συμμετέχω στην ομάδα. Οι νεκροί πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάς. Αλλιώς είναι ανάμεσά μας».