Ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Βαλένθια για την 26η αγωνιστική της Euroleague και έκανε σημαντικό βήμα προς την απευθείας εξασφάλιση της συμμετοχής στα play off, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να το χαίρεται δεόντως όπως φαίνεται και από όσα κατέγραψε η παρακάμερα της ΚΑΕ.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν εξαιρετική παράδοση στην έδρα της Βαλένθια και τη συνέχισαν με ακόμη μία νίκη, τιμώντας έτσι, όπως έκαναν και με τις μαύρες εμφανίσεις τους, την επέτειο από την τραγωδία της Θύρας 7.

Ο Ολυμπιακός ήλεγξε την κατάσταση στην Ισπανία και πήρε μια νίκη που έκανε πολύ χαρούμενο τον προπονητή του, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια και τους υπενθύμισε ότι η νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία ήταν αυτή που άλλαξε τη σεζόν για την ομάδα.

«Όπως σας είπα και μετά το παιχνίδι με την Μπάγερν, ήταν ένα turning point για εμάς. Και τώρα αποδείξαμε άλλη μια φορά πως οι δυνατότητές μας είναι πολύ υψηλές. Είχαμε το πάνω χέρι στο σκορ σε όλο το παιχνίδι και όλοι έδωσαν κάτι για αυτήν τη νίκη», ήταν τα λόγια του Μπαρτζώκα.