Ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με την Τορίνο τις τελευταίες μέρες με στόχο την απόκτηση του Νεμάνια Ράντονιτς, ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο του Sky Italia όμως υποστηρίζει ότι υπάρχει κι άλλος υποψήφιος στόχος και συγκεκριμένα ο Γιόσιπ Μπρέκαλο της Φιορεντίνα.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να αποκτήσουν παίκτη και στη θέση του εξτρέμ και είναι σε διαπραγματεύσεις με την Τορίνο για τον Ράντονιτς. Διαπραγματεύσεις που δεν είναι εύκολες, με τον Ντι Μάρτζιο να αναφέρεται τώρα και στον Μπρέκαλο.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του 25χρονου Κροάτη αριστερού εξτρέμ (μπορεί να παίξει και δεξιά) της Φιορεντίνα, η οποία ήταν πολύ κοντά στο να τον παραχωρήσει στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά οι συζητήσεις διακόπηκαν την τελευταία στιγμή.

Ο Μπρέκαλο, επομένως, παραμένει στην ομάδα της Φλωρεντίας και περιμένει να μάθει το μέλλον του, έχοντας μετρήσει φέτος 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει ένα γκολ. Ο Κροάτης εξτρέμ είχε υπογράψει τον Ιανουάριο του 2023 στη Φιορεντίνα, η οποία είχε δώσει 1,7 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τη Βόλφσμπουργκ ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Στουτγκάρδη και Τορίνο.