Λίγη ώρα μετά τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σχολιάζοντας μέσω stories στο Instagram την κλήση σε απολογία τόσο του ίδιου όσο και του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός απάντησε με μια ανάρτηση για να υπενθυμίσει τα επιτεύγματά του προπονητή του.

Οι Πράσινοι ήταν οι νικητές στο ντέρμπι που έγινε τη Δευτέρα (22/1) στο ΟΑΚΑ και κλείδωσαν την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Basket League και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, αλλά το κλίμα δεν είναι ήρεμο. Και δεν είναι ήρεμο επειδή η ΚΑΕ διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία και κλήθηκε, όπως και ο ιδιοκτήτης της, σε απολογία από την ΕΟΚ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Γιαννακόπουλος να πει διάφορα και για τον Μπαρτζώκα μέσω των social media, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν μια ανάρτηση που μοιάζει με απάντηση. Μια απάντηση στην οποία υπενθυμίζουν ότι ο προπονητής της ομάδας τους έχει αναδειχθεί τρεις φορές καλύτερος της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός ανέβασε μια φωτογραφία-κολλάζ που δείχνει τον Μπαρτζώκα με το τρόπαιο της Euroleague το 2013, όπως και με το βραβείο του προπονητή της χρονιάς το 2022 και το 2023.