Καθόλου εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα σύμφωνα με τον αμυντικό των «ερυθρόλευκων», Αβράαμ Παπαδόπουλο, ο οποίος τόνισε πως οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου μοίρασαν δώρα και ευχές στους νοσηλευόμενος και στο περιθώριο της εκδήλωσης, δηλώσεις έκανε ο Αβράαμ Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι το κυριακάτικο παιχνίδι των Πειραιωτών στην Κέρκυρα μόνο… εύκολο δεν είναι:

«Για μας αυτή η επίσκεψη είναι κάτι το ξεχωριστό. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο και συνεχίζει να το δείχνει. Είμαστε κοντά στα παιδιά, και αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Να τους δίνουμε χαρά» σχολίασε αρχικά ο Έλληνας αμυντικός, ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στον αγώνα με την Κέρκυρα τόνισε:

«Τον τελευταίο καιρό η Κέρκυρα είναι πολύ ανεβασμένη και το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Θέλουμε όμως να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη που θα δώσει χαρά και στον κόσμο μας, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο όπλο της ομάδας».

Πηγή: gazzetta.gr