Η Σαμ Κερ, σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου γυναικών που λάμπει με τη φανέλα της Τσέλσι και της Εθνικής Αυστραλίας, ανακοίνωσε πως θα παντρευτεί με τη σύντροφό της και συναθλήτριά της Κρίστι Μιούις, με ανάρτηση της στα social media όπου παρουσίασε εικόνες από την πρόταση γάμου που έκανε.

Έπειτα από μήνες φημών για την σχέση τους, η Μιούις, που αγωνίζεται στην ομάδα Γκόθαμ FC του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών, αλλά και στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, επιβεβαίωσε πως αρραβωνιάστηκε με την Σαμ Κερ λέγοντας πως «σημαίνει τα πάντα για μένα».

Τώρα, το ζευγάρι μοιράστηκε φωτογραφίες στο Instagram με την Σαμ Κερ να γονατίζει και να τη ζητά σε γάμο, ενώ έδειξαν και το δαχτυλίδι που έδωσε στην Μιούις. Σύμφωνα με την λεζάντα της δημοσίευσης η πρόταση γάμου έγινε την 1η Σεπτεμβρίου.

Συμπαίκτριες, ομάδες και άλλες προσωπικότητες του αθλητισμού συνεχάρησαν τις δύο παίκτριες για το επόμενο βήμα τους. Η Κερ και η Μιούις είχαν ανακοινώσει πως είναι ζευγάρι με ανάρτησή τους στο Instagram τον Αύγουστο του 2021.

«Νομίζω πως με το να είμαστε απλά δύο ερωτευμένα κορίτσια, αν μπορέσουμε να αγγίξουμε τις ζωές μερικών ανθρώπων και το πώς νιώθουν (με τη σεξουαλικότητά τους) και να τους κάνουμε να νιώσουν άνετα με τον εαυτό τους, θα σήμαινε πάρα πολλά σε εμένα, σε εμάς», είπε η Μιούις σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Κερ, στο μεταξύ, που έγινε η πρώτη παίκτρια που βρέθηκε στο εξώφυλλο του διάσημο video game FIFA μαζί με τον Κιλιάν Μπαπέ, τερμάτισε δεύτερη στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα που κατέκτησε η Αϊτάνα Μπονματί. Τώρα, με τη φανέλα της Τσέλσι «κυνηγάει» το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα Αγγλίας.