Μερικά 24ωρα απομένουν για το πρώτο τζάμπολ της σεζόν 2023-24 στο NBA και οι Μιλγουόκι Μπακς καλωσόρισαν τους οπαδούς τους σε ανοικτή προπόνηση προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του να παίζουν… οικογενειακό διπλό, αλλά για να τους υπογράψουν φανέλες και γενικά για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα.

Ο «Greek Freak», ο ηγέτης των πρωταθλητών του 2021, βρισκόταν στο επίκεντρο της προσοχής των φίλων των «ελαφιών» με πολλούς μικρούς θαυμαστές του, αλλά και… μεγαλύτερους να στέκονται στη σειρά προκειμένου να τους υπογράψει τις φανέλες που φέρουν το όνομά του, να τον δουν από κοντά και να του ευχηθούν να έχει μια καλή σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο, οι Μπακς επιχείρησαν και να διαλύσουν τα… σύννεφα και τις φήμες πως το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Άλλωστε, όλοι στο Μιλγουόκι αντιλαμβάνονται πως οι Μπακς θα φτάσουν ως εκεί που θα τους οδηγήσει ο Giannis, ενώ ο στόχος αυτή τη σεζόν είναι το πρωτάθλημα, ειδικά μετά την απόκτηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ο έμπειρος γκαρντ που πήγε στους Μιλγουόκι Μπακς από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ξεσήκωσε το κοινό βάζοντας σουτ καθισμένος από την άκρη του πάγκου. Όλα δείχνουν πως εκείνος και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι πανέτοιμοι για την πρώτη πρόκληση της σεζόν καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/10) η ομάδα τους αντιμετωπίζει τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο πρώτο παιχνίδι τους για το νέο πρωτάθλημα.

Μοίρασε παπούτσια

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε πολλά ζευγάρια από το νέο μοντέλο παπουτσιών του στους συμπαίκτες του και σε στελέχη των Μιλγουόκι Μπακς. Σε βίντεο που ανέβηκε στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media, ο 28χρονος Έλληνας φόργουορντ ανέφερε πως: «Το κάνω αυτό κάθε χρόνο», ενώ έσερνε ένα καρότσι με κουτιά.

Έπειτα, άρχισε να δίνει τα παπούτσια στους συμπαίκτες του, οι οποίοι είχαν ξεκαρδιστικές αντιδράσεις.