Ο Τζον Φαν Σιπ, πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ανδρών στο ποδόσφαιρο, αποχαιρέτισε τη σύζυγό του Ντανιέλ που απεβίωσε την Τρίτη (10/10) σε ηλικία 55 ετών έπειτα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Ο 59χρονος Ολλανδός τεχνικός με ανάρτησή του στο Instagram είπε «αντίο» στην αγαπημένη του, γράφοντας πως η αγάπη τους δεν τελειώνει εδώ.

«Η πιο όμορφη και γλυκιά.. Πάντα θα σε βλέπω και θα σε ακούω και θα είμαι εκεί για το πιο πολύτιμο δώρο που άφησες πίσω σου. Η αγάπη μας δεν σταματά εδώ, αλλά θα συνεχίσει και θα εξαπλωθεί… Αγάπη μου… όμορφο ταξίδι», έγραψε ο Φαν Σιπ συνοδεύοντας το μήνυμά του με φωτογραφίες της Ντανιέλ.

Ο Τζον Φαν Σιπ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής το καλοκαίρι του 2019 και σε 26 αγώνες μέτρησε 11 νίκες, 9 ισοπαλίες και 6 ήττες. Παρότι υπήρχε διάθεση να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, μετά την ισοπαλία με το Κόσοβο τα δεδομένα άλλαξαν, με τον Ολλανδό να αποφασίζει να ανακοινώσει μόνος του το τέλος της συνεργασίας τους το Νοέμβριο του 2021.

Πρόσφατα ο Ολλανδός προσελήφθη στη θέση του τεχνικού συμβούλου στον Άγιαξ, παίρνοντας τη θέση του Σβεν Μίσλιντατ, ο οποίος απολύθηκε τον περασμένο μήνα εξαιτίας της κακής αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας το τελευταίο διάστημα.