Η Ίντερ υποδέχθηκε τη Μπολόνια, για την οποία ο Μπάμπης Λυκογιάννης ήταν βασικός και έπαιξε όλο το ματς, για την 8η αγωνιστική της Serie A και ήταν μπροστά με 2-0 στο 13ο λεπτό αλλά τελικά το σκορ έγινε 2-2 και η Μίλαν έχει, πλέον, την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή.

Οι Νερατζούρι άνοιξαν το σκορ στο 11′ με κεφαλιά του Ατσέρμπι μετά την εκτέλεση κόρνερ και αμέσως μετά, στο 13′, ο Λαουτάρο με ωραίο δυνατό σουτ έγραψε το 2-0. Όλα έδειχναν, επομένως, ότι οι Μιλανέζοι θα έπαιρναν μια εύκολη νίκη αλλά στο 19′ οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι αφού μείωσαν σε 2-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ορσολίνι.

Η Ίντερ φάνηκε να επηρεάζεται από αυτό και στη συνέχεια ήταν μέτρια, με αποτέλεσμα η Μπολόνια να παραμένει ζωντανή και να κάνει τελικά το 2-2 στο 52′ με ωραίο πλασέ του Ζίρκζε από το ύψος της περιοχής. Η ψυχολογία ήταν, πλέον, με το μέρος των Ροσομπλού, οι οποίοι δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα στη συνέχεια.

Έτσι, οι Νερατζούρι που πήραν μόνο ένα βαθμό αν και προηγήθηκαν από πολύ νωρίς με 2-0 πήγαν με ματς περισσότερο στο +1 από τη Μίλαν, η οποία έχει την ευκαιρία, αν νικήσει την Τζένοα εκτός έδρας, να βρεθεί μόνη στην 1η θέση και στο +2 από τη συμπολίτισσά της.