Η 1η Οκτωβρίου δεν είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες για την οικογένεια του ΠΑΟΚ αφού το 1999 έξι οπαδοί είχαν χάσει τη ζωή τους σε δυστύχημα στα Τέμπη κατά την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη έπειτα από αγώνα με τον Παναθηναϊκό και κανείς δεν θα τους ξεχάσει ποτέ.

Κάθε χρόνο όταν έρχεται αυτή η μέρα η καρδιά του δικεφάλου του βορρά χτυπάει στα Τέμπη και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Ήταν 1 Οκτωβρίου 1999 όταν έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχαναν τη ζωή τους εκεί έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα καθώς επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα όπου είχαν βρεθεί για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Από τότε, κάθε χρόνο οι Θεσσαλονικείς τιμούν τη μνήμη τους με το καθιερωμένο μνημόσυνο και το ίδιο έγινε και φέτος, με τον σύλλογο να εκπροσωπείται από μέλη της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη και των άλλων τμημάτων, ενώ εκεί βρέθηκαν φυσικά και οπαδοί, όπως και ο Γιώργος Σαββίδης.

Όσο για την ποδοσφαιρική ομάδα, εκπροσωπήθηκε και από τους Λύρατζη, Βρακά και Τζίμα, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.