Τα σενάρια για αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μιλγουόκι Μπακς το καλοκαίρι του 2024 έχουν αρχίσει εδώ και λίγο καιρό και οι Νιου Γιορκ Νικς φέρονται να τον έχουν πάνω-πάνω στη λίστα τους, με τους Αμερικανούς να αναφέρονται τώρα στην πρόταση που ετοιμάζεται.

Ο Greek Freak έχει κάνει σαφές, πλέον, στη διοίκηση των Μπακς ότι για να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση του ρόστερ ώστε να υπάρχουν ξανά καλές πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε το ενδεχόμενο αποχώρησης θα είναι πιο πιθανό από ποτέ και η Νέα Υόρκη ίσως είναι η πόλη στην οποία θα βρίσκεται τα επόμενα χρόνια ο Αντετοκούνμπο. Οι Νικς ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και αυτό, πλέον, δεν είναι κρυφό, με τους Αμερικανούς δημοσιογράφους να αναφέρονται στο τι μπορούν να προσφέρουν οι Νεοϋορκέζοι για να αποκτήσουν τον παίκτη.

Αυτά, λοιπόν, που μπορούν να προσφέρουν, έχοντας κάνει και χώρο στο salary cap τα τελευταία χρόνια, είναι τέσσερις επιλογές πρώτου γύρου στο draft καθώς και παίκτες ως ανταλλάγματα, ενώ πέρα από τα λεφτά θα είναι κίνητρο για τον Giannis και το να ζει στη Νέα Υόρκη, γεγονός που θα μπορεί να εκμεταλλευθεί και εμπορικά, έχοντας ως στόχο να επαναφέρει στις επιτυχίες ένα πολύ δυνατό brand όπως αυτό των Νικς.