Ένας Μεξικανός που εργάστηκε ως διερμηνέας για την εθνική Ισπανίας στο Μουντιάλ 2018 που έγινε στη Ρωσία υποστήριξε πως ο Ντάνι Καρβαχάλ επιχείρησε να τον χρησιμοποιήσει για να παρενοχλήσει σεξουαλικά μια σερβιτόρα, με τον πλάγιο μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης να μην αργεί να απαντήσει.

Ο Άλεξ Πένια, για τον οποίο ο λόγος, παραχώρησε συνέντευξη στο ισπανικό «The Objective» και προκάλεσε αίσθηση με όσα είπε για τον Καρβαχάλ αναφερόμενος στην εμπειρία του από το Μουντιάλ 2018.

«Ήμουν στην κουζίνα, μιλούσα με τις σερβιτόρες κι ήρθαν οι Μονρεάλ, Καρβαχάλ και Ντε Χέα. Τους προσκάλεσα να βγούμε να κάνουμε πάρτι μαζί τους. Πήγαμε σε μια σουίτα ξενοδοχείου, παρήγγειλαν βότκα και ναργιλέ κι εγώ εκτελούσα χρέη μεταφραστή. Ξαφνικά, ο Καρβαχάλ μού ζήτησε να πω σε κάποια ότι ήθελε να βάλει το όργανό του στον λαιμό της», είπε ο Μεξικανός, προσθέτοντας ότι αυτό που μετέφερε στη σερβιτόρα ήταν ένα κοπλιμέντο για τα μάτια της και όχι αυτό που πραγματικά του είπε ο παίκτης της εθνικής Ισπανίας.

Άμεση ήταν, πάντως, η αντίδραση του Καρβαχάλ σε όλα αυτά, αφού με ανάρτησή του στα social media τόνισε τα εξής…

«Όλες οι πληροφορίες που αναφέρθηκαν στον Τύπο αυτές τις μέρες που αφορούν εμένα είναι εντελώς ψευδείς. Από τη συμμετοχή μου σε πολιτικά κόμματα μέχρι μια σεξουαλική επίθεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία. Θεωρώ απολύτως λυπηρό και εξαιρετικά λεπτό που τα Μέσα Ενημέρωσης έχουν το δικαίωμα να γράφουν ατιμώρητα, δίνοντας αξιοπιστία στα λόγια τρίτων, σπιλώνοντας το όνομα και την τιμή μου. Έχω ήδη κινηθεί νομικά».