Εισαγγελέας Τουλουπάκη: Ο Άρειος Πάγος ουδεμία σχέση έχει με τη διαρροή του εμπιστευτικού εγγράφου

Διευκρινιστική δήλωση από την επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
13:29
05/11/2019
Εισαγγελέας Τουλουπάκη: Ο Άρειος Πάγος ουδεμία σχέση έχει με τη διαρροή του εμπιστευτικού εγγράφου
2
loading

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη σχετικά με τις αναφορές της που αφορούν τη διαρροή του εμπιστευτικού εγγράφου που δημοσίευσε η «Καθημερινή της Κυριακής» σχετικά με τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση Novartis.

Η κ. Τουλουπάκη διευκρινίζει πως σε καμία περίπτωση δεν «δείχνει» τους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου ως υπεύθυνους για τη διαρροή όταν με το εξώδικο της προς την εφημερίδα ζητεί να της αποκαλύψουν την πηγή της πληροφόρησης του εγγράφου της δικογραφίας.

Στη δήλωση της η κ. Τουλουπάκη αναφέρει:

«Προς αποφυγή σκόπιμων  παρερμηνειών διευκρινίζω ότι με κανέναν τρόπο η εξώδική μου δήλωση δεν συνιστά μομφή σε βάρος του Αρείου Πάγου, τους λειτουργούς του οποίου σέβομαι και τιμώ και για τους οποίους είμαι απολύτως βέβαιη  ότι ουδεμία σχέση έχουν με τη διαρροή του εμπιστευτικού εγγράφου που είδε το φως της δημοσιότητας».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar @ ολοι μα ολοι

  Η γενίκευση δε σε αφήνει να δεις καθαρά την πραγματικότητα! Εκτός αυτού αθωώνει τους κλέφτες γιατί τους εξομοιώνει με όλους τους άλλους. Ακριβώς αυτό θέλουν!
  Θα ακριβολογούσες αν απέδιδες τα εύσημα στην αδιάφθορη εισαγγελία διαφθοράς που αγωνίζεται σκληρά για να αποκαλύψει τους μιζαδόρους. Κάτω από αντίξοες συνθήκες.
  Όλοι όσοι έκλεψαν το κράτος, συνασπίζονται εναντίον της.

 2. avatar ολοι μα ολοι

  ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ
  Να ειναι καλα ο ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ
  τελεια και παυλα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει