Δελτίο τύπου για την αθώωση του οδηγού ταξί που αντιμετώπιζε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, δια παραλείψεως για τον θάνατο μιας 16χρονης, την οποία είχε μεταφέρει σε νοσοκομείο στους Αγίους Σαράντα το 2014, εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του συνηγόρου του οδηγού και ο επικεφ;αλής του Αλέξης Κούγιας.

Στο δελτίο τύπου ο επικεφαλής του δικηγορικού γραφείου Αλέξης Κούγιας ανακοινώνει μεταξύ  άλλων ότι «μετά από διαδικασία περίπου δύο μηνών και αρκετές συνεδριάσεις, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πρεβέζης αποφάσισε την αθώωση του εντολέως μας Σ. Π., ενός βιοπαλαιστού οδηγού ταξί, ο οποίος κατηγορήθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ως ο δολοφόνος της 16χρονης (Κ. Α.) στους Αγίους Σαράντα Αλβανίας.

Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πρεβέζης ήταν ομόφωνη και εκτός του επικεφαλής του γραφείου μας κου Αλεξίου Κούγια συνήγορος του κατηγορουμένου υπήρξε και επιφανής δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, ο κ. Δημήτρης Μπούκας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ο κατηγορούμενος ήταν προσωρινά κρατούμενος για περίπου 12 μήνες με σύμφωνη γνώμη ανακριτού και εισαγγελέως του Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων και διασύρθηκε ακραία από σειρά τηλεοπτικών εκπομπών με παρουσία και δικηγόρων πολιτικής αγωγής, όπου καταρρακώθηκε το τεκμήριο αθωότητός του» καταλήγει στην ανακοίνωση του γραφείου του ο επικεφαλής Αλέξης Κούγιας.