Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, δύο Αλγερινοί, 49 και 36 ετών, καθώς και ένας 44χρονος Πολωνός, κατηγορούμενοι για κλοπές.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι, με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν πορτοφόλι μέσα από τσάντα, που ήταν τοποθετημένη σε όχημα στο χώρο στάθμευσης του Αερολιμένα. Αμέσως μετά, οι τρεις αλλοδαποί επιβιβάστηκαν σε όχημα και αποχώρησαν από το σημείο.

Αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους δράστες, τους εντόπισαν στη συνέχεια στο κέντρο της Αθήνας και τους συνέλαβαν. Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κλεμμένο πορτοφόλι, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ.

Παράλληλα, ο 36χρονος ταυτοποιήθηκε ως δράστης κλοπής που σημειώθηκε στις 10 Ιουλίου, στην αίθουσα αφίξεων του Αερολιμένα, σε κατάστημα υγειονομικού χαρακτήρα. Σημειώνεται, ότι οι δύο Αλγερινοί έχουν συλληφθεί πάλι για παρόμοια αδικήματα. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.