Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη του 29χρονου, ο οποίος κατηγορείται για την εμπλοκή στην έκρηξη στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου. Όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο συλληφθέντας είχε καλέσει ταξί ώστε να μεταφέρει το περιεχόμενου του διαμερίσματος-γιάφκας.

Ο νεαρός για να μην προκαλέσει υποψίες, κοντά στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, κάλεσε ένα ταξί με το οποίο σκόπευε να μεταφέρει, όπως αναφέρει και η αστυνομία, τις έτοιμες βόμβες και όλα τα εκρηκτικά για να τα μεταφέρει σε νέο διαμέρισμα-γιάφκα. Σύμφωνα με τον οδηγό του ταξί, μόλις έφτασε στην οδό Αλκαμένους, ένας νεαρός βγήκε από το υπόγειο διαμέρισμα και έφερε μαζί του ένα μεγάλο μπλε σακ βουαγιάζ, έναν σάκο στον ώμο, κρατούσε μία θήκη φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Όπως ανέφερε ο οδηγός στις αρχές, οι δύο άνδρες είχαν και έναν διάλογο καθώς ο νεαρός του είπε πως τα πράγματα που είχε μαζί του είναι πολύ βαριά και πως ήθελε βοήθεια για να τα βάλουν στο ταξί. Έτσι λοιπόν ο οδηγός, χωρίς να το γνωρίζει, βοήθησε τον νεαρό να βάλει τις βόμβες μέσα στο πορτ παγκάζ του αμαξιού.

Στη συνέχεια ο 29χρονος πήγε να πετάξει μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών σε ένα κάδο και εκείνη τη στιγμή οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής τον συνέλαβαν. Εκείνος έτρεξε για να αποφύγει τη σύλληψη αλλά δεν τα κατάφερε μιας και οι αστυνομικοί των έπιασαν λίγα μέτρα πιο μακριά.