Μια συγκεκριμένη φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media φέρεται να οδήγησε στη σύλληψη ενός εκ των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Συγκεκριμένα, ο Μαρίνος Αλειφέρης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και είπε στη Ράνια Τζίμα πως αυτή η φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media περίπου 80 λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου και βρίσκεται μέσα στη δικογραφία.

Επίσης, ανέφερε πως τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων των δύο ατόμων και ενός εκ των δύο συλληφθέντων της υπόθεσης, ενεργοποιούνται στην περιοχή λίγο μετά τη δολοφονία, ενώ η αλληλουχία των στοιχείων που υπάρχει τα δείχνει να ξεκινούν από την ευρύτερη περιοχή του Αλίμου.

Άνοιξαν φάκελοι με «συμβόλαια θανάτου»

Άνοιξαν και πάλι φακέλους με δολοφονίες που χαρακτηρίζονται «συμβόλαια θανάτου»
Η Αστυνομία παράλληλα με την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ άνοιξε εκ νέου φακέλους πάλι φακέλους με δολοφονίες που χαρακτηρίζονται συμβόλαια θανάτου, στο πλαίσιο της εξόντωσης αντίπαλων ομάδων του οργανωμένου εγκλήματος.

Στο στόχαστρο των ερευνών μπαίνει τουλάχιστον ακόμα μία δολοφονία, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Πρόκειται για αυτή του 38χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίων υγρών καυσίμων στον Γέρακα, στις 18 Ιουνίου 2022. Ο 40χρονος που έχει συλληφθεί, όπως προέκυψε, είχε σχέσεις με το θύμα και μάλιστα στο παρελθόν είχαν «πέσει» σε αστυνομικό μπλόκο όπου τους είχε γίνει έλεγχος. Τότε επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο ανήκε σε πρόσωπο το οποίο επίσης το όνομα του περιλαμβάνεται στην δικογραφία που σχηματίστηκε για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία τα δύο αδέλφια που έχουν συλληφθεί τα είχε κατονομάσει «πληροφοριοδότης» που είχε επικοινωνήσει με το τμήμα Εκβιαστών την 1η Αυγούστου του 2021, δηλαδή τέσσερις μήνες μετά την δολοφονία του επί σειρά ετών αστυνομικού συντάκτη και τέσσερις μήνες πριν από την δολοφονία του πυγμάχου με το προσωνύμιο «dirty harry», στις 6/12/2021 στο Γαλάτσι.