Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε στον «αέρα» του Mega το βράδυ της Παρασκευής (28/4) και στην αρχή μίλησε για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έπειτα και από τη σύλληψη δύο ατόμων.

Στην εκπομπή μίλησε η χήρα του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου. Έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκε εκείνα τα βράδια που συνόδευε τον Γιώργο Καραϊβάζ όταν συνεργαζόταν με την Αγγελική Νικολούλη.

«Πολλές φορές τα βράδια της Παρασκευής ερχόμουν εκεί, τότε που ήμασταν νέα παιδιά και φτιάχναμε τα όνειρά μας, μέχρι που ήρθε εκείνη η καταραμένη ημέρα που ο Γιώργος δεν γύρισε στο σπίτι μας. Είναι δύσκολο αυτό που νιώθω σήμερα, με ξαναγυρνάει πίσω σε εκείνη την ημέρα», δήλωσε.

Η αναδρομή αυτή προκάλεσε την συγκίνηση της Αγγελικής Νικολούλη. «Συγκινήθηκα πολύ, ζωντάνεψες εκείνη την εποχή, ότι ήμασταν τα νέα παιδιά που κυνηγούσαμε το όνειρο, δεν βλέπαμε τον κίνδυνο, δεν τον καταλαβαίναμε, ούτε ποτέ τον καταλάβαμε και δεν τον καταλαβαίνουμε ακόμη… και πόσο νερό χύθηκε που ερχόσουν κι εσύ εδώ εκείνες τις νύχτες. Έφερα στη μνήμη μου εκείνη τη θύμηση, με συγχωρείτε», δήλωσε η δημοσιογράφος, προσπαθώντας μάταια να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ ευχαρίστησε την αστυνομία, ενώ ελπίζει πως θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν πίσω από τα κάγκελα όσοι ευθύνονται για τη δολοφονία του δημοσιογράφου. «Για εμένα δεν αλλάζει, ο Γιώργος θα λείπει, τίποτα δεν μπορεί να τον φέρει πίσω», συμπλήρωσε.

«Ο Γιώργος ήταν ένα αντιδραστικό παιδί και παρέμενε ένα παιδί μεγαλόσωμο, με μεγάλη καριέρα, αλλά πάντα αντιδραστικός. Βοήθησε την αστυνομία στον εκδημοκρατισμό της. Ο Γιώργος ήταν βαθιά δημοκράτης. Πιστεύω η ΕΛ.ΑΣ. θα δώσει το είναι της και βλέπω ότι δεν το έχει αφήσει εδώ και δύο χρόνια. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στους ηθικούς αυτουργούς. Η δολοφονία του Γιώργου ήταν δολοφονία στην ελευθερία», είπε η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Αγγελική Νικολούλη: «Θυμάμαι το ισχυρό σοκ που δεχτήκαμε όταν μάθαμε ότι δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ»

Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε και η ίδια στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

«Η εκπομπή αυτή τη νύχτα κυριολεκτικά ανατρέπεται, για να ακολουθήσει τις εξελίξεις που υπάρχουν στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του καλού μας συναδέλφου, Γιώργου Καραϊβάζ. Θυμάμαι Παρασκευή δεχτήκαμε εκείνο το ισχυρό σοκ από την είδηση της δολοφονίας του και την Παρασκευή σήμερα γινόμαστε αγγελιοφόροι καλών ειδήσεων, αφού η υπόθεση αυτή εξιχνιάζεται», δήλωσε η δημοσιογράφος.