Ακόμη μία αντίδραση της πλευράς του πατέρα Αντωνίου αναφορικά με τα ζητήματα που αφορούν την Κιβωτό του Κόσμου είδε το φως της δημοσιότητας, με συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου να παρουσιάζουν μία οπτική της απομάκρυνσής του από τη δομή του Κολωνού.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβασαν στη σελίδα της Κιβωτού στο Facebook, παρουσιάζουν ένα παιδί του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας να βρίσκεται σ ένα αυτοκίνητο και να το εξετάζει μία παιδίατρος.

«Αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του π. Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση. Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο!», αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση.

ΑΔΙΑΝΌΗΤΟ!!Αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του π.Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση.Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετασει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο!

Posted by Υποστηρικτές της Κιβωτού on Friday, December 2, 2022

Λίγη ώρα αργότερα, οι διαχειριστές της σελίδας της Κιβωτού άλλαξαν την ονομασία και το λογότυπο της σελίδας, θέλοντας να τη διαχωρίσουν από το νέο ΔΣ.

«Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε προσωρινά διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το προσωρινό Δ.Σ. της Κιβωτου του Κόσμου αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, την φτιάξαμε για να υποστηριξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και όταν επιστρέψουν τα πράγματα όπως ήταν θα την ονομάσουμε και παλι ΚτΚ. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!», αναφέρει το σχετικό μήνυμα.

Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε προσωρινά διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το…

Posted by Υποστηρικτές της Κιβωτού on Saturday, December 3, 2022