Στο στρατιωτικό ανακριτή στα Ιωάννινα έφτασε λίγο πριν τις 8 το πρωί της Δευτέρας ο 28χρονος από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 4χρονου αγοριού την περίοδο που υπηρετούσε στον Στρατό, το καλοκαίρι του 2021. Ο 28χρονος έφτασε στο Στρατοδικείο μαζί με τον δικηγόρο του.

Τα στοιχεία του, στις 18 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Τι ζωγράφισε ο 4χρονος και αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης του

Οι ζωγραφιές του 4χρονου στο Αγρίνιο ήταν αυτές που θορύβησαν τους γονείς και οδήγησαν στην αποκάλυψη της φρίκης που βίωνε στα χέρια του 28χρονου. Ο πατέρας του αγοριού αποφάσισε να συμβουλευτεί παιδοψυχολόγο και το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται.

Η πρώτη ζωγραφιά έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την ψυχολογική κατάσταση του τετράχρονου.

Στη δεύτερη είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος». Η συνέχεια της περιγραφής άφησε εμβρόντητους τον πατέρα και το γιατρό, καθώς ο 4χρονος αποκάλυψε τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του φερόμενου βιαστή του αρκετές φορές.