Κινηματογραφική καταδίωξη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (08/06) στον Ασπρόπυργο. Έκπληκτοι περαστικοί είδαν το μαύρο όχημα να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στους δρόμους ενώ πίσω τους ακολουθούσαν μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που πρόβαλλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, το όχημα διασχίζει ένα μικρό δρομάκι του Ασπροπύργου με μεγάλη ταχύτητα και χωρίς να «κόψει» καθόλου αγνοώντας το γεγονός πως εκείνη την ώρα στο δρόμο κυκλοφορούσαν γονείς με μικρά παιδιά και θα μπορούσαν τα πράγματα να πάρουν χειρότερη τροπή.

Από θαύμα γλίτωσε οδηγός delivery ο οποίος είδε το αυτοκίνητο να κατευθύνεται με ταχύτητα κατά πάνω του σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Η κινηματογραφική καταδίωξη ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει και εκείνος δεν το έπραξε αλλά αντιθέτως ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα ώστε να διαφύγει του ελέγχου.

Το αυτοκίνητο από τη Λεωφόρο Διυλιστηρίων κατευθύνθηκε στην οδό Κυπραίου, πέρασε μπροστά από το Θριάσιο Νοσοκομείο, μπήκε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, στην συνέχεια κατευθύνθηκε μέσα στην πόλη του Ασπροπύργου.

Η καταδίωξη τελείωσε στο 19ο χιλιόμετρο Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Χαλυβουργικής. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε μετά από έναν επικίνδυνο ελιγμό του οδηγού όταν προσπάθησε να ανέβει σε κράσπεδο με αποτέλεσμα να σκάσει το λάστιχο.

Οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το όχημα και πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό και στην σύντροφό του και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ασποπύργου.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μικροποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης, φυσίγγια και εργαλεία για διαρρήξεις. Ο άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν σταμάτησε στο σήμα τους καθώς ήταν υπό την επήρεια ουσιών.