Με δύο βολές, από την κυνηγετική του καραμπίνα, ο 64χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας στην Προσοτσάνη Δράμας, έκοψε το νήμα της ζωής της 59χρονης εν διαστάσει συζύγου του. Στη συνέχεια έστρεψε προς το μέρος του το ίδιο όπλο, πάτησε για τρίτη φορά τη σκανδάλη και αυτοκτόνησε.

Η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος στο σαλόνι του σπιτιού που έμενε με τον εν διστάσει σύζυγο της, ενώ έφερε τραύματα στο στήθος. Όσον αφορά τον 64χρονο, αυτός εντοπίστηκε νεκρός στο μπάνιο, με τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής όπου πραγματοποίησε μακροσκοπική εξέταση, ενώ οι δύο σοροί θα μεταφερθούν για νεκροψία – νεκροτομή.

Τους γονείς της εντόπισε νεκρούς η κόρη τους (σ.σ. συνολικά είχαν τρία παιδιά), καθώς η 59χρονη μητέρα της κάθε πρωί πήγαινε σπίτι της για να κρατήσει τα εγγόνια της, προκειμένου η γυναίκα να πηγαίνει στην εργασία της. Το πρωί της Τρίτης (7/6) η 59χρονη δεν εμφανίστηκε, δεν απάντησε στις κλήσεις και η κόρη της πήγε στο σπίτι, όπου είδε το κακό που είχε συμβεί. Στην οικεία εντοπίστηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία ο 64χρονος κατείχε νόμιμα. Καλά ενημερωμένες πηγές, αναφέρουν ότι ουδέποτε στην ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία ούτε επίσης και για άλλο περιστατικό.

Δράμα γυναικοκτονία
Η 59χρονη

H 59χρονη ήθελε να φύγει από το σπίτι

Ωστόσο, η διαδικασία για την έκδοση του διαζυγίου είχε ξεκινήσει –με πρωτοβουλία της 59χρονης-, η οποία φέρεται να είχε ανακοινώσει την πρόθεση της να φύγει από το σπίτι. Αυτό φαίνεται πως «όπλισε» το χέρι του 64χρονου, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στην εστίαση και ήταν αρκετά γνωστός στην ευρύτερη περιοχή.

Όσον αφορά τη δολοφονία και την αυτοχειρία, φαίνεται πως έγιναν ξημερώματα -μετά τη 01:00-, ενώ το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό από την κόρη του περί τις 08:30 το πρωί της Τρίτης (7/6).

Η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι ένα διαζύγιο θα έφερνε τέτοια, αιματηρή, εξέλιξη.