Εξιχνιάστηκε μια υπόθεση εμπρησμού ενός καταστήματος στο κέντρο του Ηρακλείου το Νοέμβριο του 2019, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι δύο γυναίκες έβαλαν φωτιά στην επιχείρηση προκειμένου ο ιδιοκτήτης να εισπράξει τα χρήματα από την ασφάλεια.

Μάλιστα οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν κατά τον εμπρησμό, καθώς κινδύνευσαν και οι δύο να καούν. Σε βίντεο που δημοσιεύει το Creta24.gr, από κάμερες ασφαλείας διπλανών καταστημάτων φαίνονται οι δράστριες να έχουν λαμπαδιάσει και μάλιστα η μια να τρέχει φλεγόμενη.

Ο ιδιοκτήτης είχε αποσυνδέσει το κατραγραφικό της κάμερας

Οι αστυνομικοί κατά την έρευνα διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε δώσει προφορική εντολή στην μοναδική υπάλληλο του κατά τις τελευταίες μέρες λειτουργίας, να μην ενεργοποιεί τον συναγερμό την τελευταία εβδομάδα ενώ μετά από δική του εντολή, είχε αποσυνδεθεί και το καταγραφικό το οποίο κατέγραφε εικόνα από τις κάμερες εντός της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τον Alpha, η μια γυναίκα όταν τη φωναξαν για κατάθεση φορούσε γάντια για να μην φανεί ότι είχε εγκαύματα, ενώ η άλλη γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο ΚΑΤ καθώς τραυματίστηκε από ωστικό κύμα που την πέταξε μακριά.

Δείτε το βίντεο: