Συγκλονισμένη είναι η σύντροφος του θύματος και μητέρα του δράστη της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (9/12) στη Γλυφάδα, σύμφωνα με τη συνήγορό της. Το έγκλημα σημειώθηκε στην οδό Βορείου Ηπείρου 4 με τον 51χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη να έχει στήσει καρτέρι στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Της Δήμητρας Τριανταφύλλου

Αφού διαπληκτίστηκαν έντονα, τον έριξε στη τζαμαρία καταστήματος και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε τουλάχιστον τρεις φορές. Το θύμα είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Στη συνέχεια ο 51χρονος πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Γλυφάδας και παραδόθηκε. Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι «τον καθάρισα γιατί γιατί χρώσταγε λεφτά στη μητέρα μου».

Η Εύα Ντογιάκου, συνήγορος της συντρόφου του θύματος και μητέρας του δράστη. «Πρόκειται περί οικογενειακής τραγωδίας. Είναι συγκλονισμένη όλη η οικογένεια και ειδικά η σύντροφος του θύματος και μητέρα του δράστη. Ήταν μια πάρα πολύ δεμένη οικογένεια, πολύ αγαπημένη. Το θύμα ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αξιοπρεπέστατος, τον συμπαθούσε όλη η γειτονιά».

«Βοηθούσε όλο τον κόσμο και πολλές φορές είχε βοηθήσει και τον ίδιο τον δράστη σε ό,τι και όπου χρειάστηκε και για αυτό έχουν πέσει από τα σύννεφα όλοι με το γεγονός. Ο δράστης ήταν στο εξωτερικό για κάποιο διάστημα, υπήρχε μια απόσταση αλλά τον είχαν συνδραμεί αρκετές φορές όπως μου είπε η εντολέας μου και μητέρα του. Κανείς δεν το περίμενε λοιπόν και κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει» πρόσθεσε η κ. Ντογιάκου.

«Η εντολέας μου είναι συγκλονισμένη, δεν υπήρχε κανένα σημάδι»

«Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι στην γειτονιά πολλά χρόνια και η σχέση του θύματος με την εντολέα μου, ήταν 20ετής και παραπάνω. Ήταν πολύ αγαπημένοι, είχαν τεράστια αγάπη. Δεν υπήρχε κανένα σημάδι, κανένα προηγούμενο, καμία κλιμάκωση από την πλευρά του δράστη. Δεν υπήρχε κάποιος προάγγελος. Να τονίσω ότι εγώ δεν έχω καμία τέτοια πληροφόρηση- ότι εκδήλωνε δηλαδή ο δράστης τη δυσαρέσκεια του για τη σχέση της μητέρας του. Η εντολέας μου είναι συγκλονισμένη. Ούτε πληροφόρηση υπάρχει για το αν αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά ζητήματα ο δράστης. Στο ποινικό-δικαστικό κομμάτι δεν αναμένω να υπάρχουν εκπλήξεις. Έχει ομολογήσει άλλωστε» κατέληξε η δικηγόρος.