Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, έκρινε ένοχο σύμφωνα με το κατηγορητήριο και δεν μείωσε ούτε στο ελάχιστο την πρωτόδικη απόφαση, έναν Πακιστανό που πριν από μερικά χρόνια σκότωσε έναν συμπατριώτη του. Διατήρησε έτσι την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που είχε επιβληθεί στον 36χρονο, σήμερα, δράση.

Η δολοφονία είχε γίνει στην περιοχή της Μεσαράς το 2017 κι ο 36χρονος επιτέθηκε και χτύπησε με μανία το κεφάλι του 24ρονου άνδρα με τον οποίο συγκατοικούσε κιόλας.

Υπενθυμίζεται ότι το φριχτό έγκλημα είχε αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο του 2017, κοντά σε θερμοκήπιο στην περιοχή του Τυμπακίου, όπου δούλευε ο άτυχος 24χρονος. Ο 36χρονος Πακιστανός με τον οποίο συγκατοικούσε το θύμα το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν εκείνος που είχε συστήσει το θύμα και στον ιδιοκτήτη του θερμοκηπίου για να δουλέψει. σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr.

Ομολόγησε το έγκλημα, ισχυριζόμενος ότι τον σκότωσε λόγω προσωπικών διαφορών. Καυγάδισαν, τον έριξε στο έδαφος και στην συνέχεια συνέθλιψε το κεφάλι του με ένα σφυρί. Το πτώμα του 24χρονου βρέθηκε ημίγυμνο στην ρεματιά και το κεφάλι του τυλιγμένο σε νάιλον.