Άγριος καβγάς για ασήμαντη αφορμή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ξέσπασε ανάμεσα σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, με την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας μάλιστα να φτάνει στα δικαστήρια. Πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι ένας 90χρονος και η 80χρονη σύζυγός του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι φέρεται να καυγάδισε για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα γιατί η 80χρονη πήρε λίγο από το ψωμί του προχθές το πρωί στο πρωινό και ο 90χρονος φέρεται να την έπιασε από τα μαλλιά και να την πέταξε στο πάτωμα.

Ωστόσο, η 80χρονη φέρεται να μη έμεινε με σταυρωμένα χέρια, όπως μεταδίδει το e-thessalia.gr. Βγήκε από το δωμάτιο, πήρε μία πέτρα και την εκσφενδόνισε στο πρόσωπο του 90χρονου συζύγου της, ενώ με ένα ξύλο φέρεται να τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού

Αλληλομηνύθηκαν

Και οι δύο κατηγορούνται για απλή σωματική βλάβη και αλληλομηνύθηκαν, ενώ συνελήφθησαν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου από αστυνομικούς του Τμήματος Αλμυρού.

Ο 90χρονος, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας και παραπέμπεται σε ρητή δικάσιμο με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης κατά συζύγου, ενώ η 80χρονη παραπέμπεται στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο με την ίδια κατηγορία. Χθες η κατηγορούμενη κάθισε στο εδώλιο, ζήτησε, ωστόσο, και έλαβε αναβολή και θα δικαστεί την Τετάρτη.

Το επεισόδιο έγινε γύρω στις 8 το πρωί της Κυριακής στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.