Ένα σοκαριστικό περιστατικό με απόπειρα ανθρωποκτονίας από έναν εργάτη γης προς συνάδελφο του έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στον Πύργο.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» το επεισόδιο σημειώθηκε μετά από λογομαχία, ο λόγος της οποίας δεν έχει γίνει γνωστός, που είχε 38χρονος εργάτης από την Αχαΐα και ο 43χρονος επιστάτης του από την Μεσσηνία οι οποίοι εργάζονταν σε καλλιέργειες καρπουζιού στη Γαστούνη.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την καταγγελία του 43χρονου, μετά το τέλος της εργασίας τους, ο 38χρονος τον περίμενε στις Κολιρέικες Παράγκες και τον ακολούθησε με το αυτοκίνητο του μέχρι και το Επιτάλιο. Εκεί αφού αφού πλεύρισε το όχημα του Μεσσήνιου επιστάτη, ξεκίνησε να πυροβολεί μάλλον με πιστόλι χωρίς ευτυχώς κάποια σφαίρα να πετύχει τον ίδιο ή το όχημά του.

Ο 43χρονος αν και σοκαρισμένος κατάφερε να αποφύγει τους πυροβολισμούς και κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές οι οποίες ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν τον δράστη, ο οποίος μετά το περιστατικό τράπηκε σε φυγή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.