Για τον φίλο του Τάσο Μπερδέση, τον 39χρονο πυγμάχο που έπεσε νεκρός σήμερα μετά από πυροβολισμούς στη Βάρη, μίλησε ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Εκτός από πελάτης μου ήταν και φίλος μου ο Τάσος. Είναι θλιβερή μέρα για μένα» είπε στην εκπομπή Τ-LIVE. «Είχε κατηγορηθεί για τρεις υποθέσεις και αθωώθηκε και στις τρεις. Το χρέος μου ήταν να τον υπερασπιστώ στα δικαστήρια. Από εδώ και πέρα η αρμοδιότητα είναι της Αστυνομίας. Το χρέος μου τελείωσε και δυστυχώς ο Τάσος πέθανε στα 39 του, ήταν ένας εκπληκτικός αθλητής, είχε όνειρο την Ολυμπιάδα και αδίκως αποκλείστηκε».

Δολοφονία στη Βάρη: Οι 3 υποθέσεις που είχε κατηγορηθεί το θύμα

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο το θύμα είχε κατηγορηθεί για τρεις υποθέσεις. «Είχε κατηγορηθεί για τρεις υποθέσεις και αθωώθηκε και στις τρεις. Το χρέος μου ήταν να τον υπερασπιστώ στα δικαστήρια. Από εδώ και πέρα η αρμοδιότητα είναι της Αστυνομίας. Το χρέος μου τελείωσε και δυστυχώς ο Τάσος πέθανε στα 39 του, ήταν ένας εκπληκτικός αθλητής, είχε όνειρο την Ολυμπιάδα και αδίκως αποκλείστηκε» είπε.

Και συνέχισε: «Κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Μεσολόγγι και αθωώθηκε ομόφωνα. Είχε κατηγορηθεί σε μια άλλη δίκη στην Πάτρα στην οποία αθωώθηκε στο Εφετείο και η τρίτη περίπτωση που είχε κατηγορηθεί αλλά επίσης αθωώθηκε ήταν για υπόθαλψη εγκληματία. Είχε διατελέσει και φυγόποινος για τρία χρόνια. Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα. Κρυβόταν αλλά αθωώθηκε μετά στο εφετείο».

Ο κ. Κεχαγιόγλου μίλησε για ένα χαρούμενο παιδί.

«Ήταν ένα χαρούμενο παιδί από φτωχή οικογένεια. Θλίβομαι για τη μητέρα και τον αδελφό του. Μεγάλωσε δουλεύοντας σκληρά. Ευχάριστο στην παρέα και μέσα στα χρόνια, ενεπλάκη μεν σε υποθέσεις αλλά όπως είπαμε είχε αθωωθεί. Για μένα ο Τάσος δεν είναι υπόκοσμος ήταν πελάτης και φίλος. Τελευταία δεν είχα επαφή μαζί του. Είχα να του μιλήσω για μήνες».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.