Νέα στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί προέρχονται από έκθεση της Google, καθώς σε αυτή αναφέρεται ότι τα στίγματα του κινητού της κοπέλας και όλο το ηλεκτρονικό ιστορικό της, σβήστηκαν από συγκεκριμένο χώρο.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, ο Εγκληματολόγος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Εξεταστής ψηφιακών πειστηρίων Βασίλειος Γεωργόπουλος, που μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, είπε ότι η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να γίνει από λάθος κάποιου, αλλά εσκεμμένα.

«Φαίνεται πως το άτομο που τα διέγραψε γνώριζε τον τρόπο για να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη του κινητού της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αίτημα πραγματογνωμοσύνης επί της έκθεσης της Google

Η οικογένεια με τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου, έκανε αίτημα διεξαγωγής πραγματογνωμοσύνης επί της έκθεσης της Google και όρισε τον Βασίλειο Γεωργόπουλο ως τεχνικό σύμβουλό της, ο οποίος θα έχει πρόσβαση στην πραγματογνωμοσύνη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο κύριος Γεωργίου τόνισε ότι συμπληρωματικά στην υπάρχουσα μήνυση για αρπαγή, κατατέθηκε και αυτή της ανθρωποκτονίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ζητήσαμε επίσημα με αίτημά μας στον Εισαγγελέα, η υπόθεσή μας να ερευνηθεί από το αρμόδιο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.