Σχεδόν 270 κιλά λαθραίο καπνό για ναργιλέ κατάσχεσαν αστυνομικοί σε υπόγειο αποθηκευτικό χώρο στην περιοχή Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης, συλλαμβάνοντας τρεις Σύρους υπηκόους.

Η επιχείρηση του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων Θεσσαλονίκης έγινε χθες το απόγευμα, ύστερα από πληροφορίες ότι μέσω του υπογείου γινόταν παράνομη διακίνηση καπνικών προϊόντων, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Όπως έγινε γνωστό, δύο εκ των συλληφθέντων, 18 και 25 ετών, έφτασαν στο σημείο για να παραλάβουν από τον 21 ετών μισθωτή τού χώρου ποσότητα καπνού για ναργιλέ και μόλις ολοκληρώθηκε η συναλλαγή ακολούθησαν οι συλλήψεις.

Στην κατοχή του τελευταίου βρέθηκε το ποσό των 2850 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δοσοληψία τους. Το παράνομο εμπόρευμα ήταν τοποθετημένο σε βαζάκια (του ενός κιλού, το καθένα) τα οποία στερούνταν της προβλεπόμενης ταινίας φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.