«Λουκέτο» για τη μη τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα μπήκαν σε δύο καταστήματα εστίασης τα οποία βρίσκονται στη Λάρισα (ένα μεζεδοπωλείο και ένα μπαρ), μετά και από έλεγχο που διενεργήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Τα συγκεκριμένα καταστήματα, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr σφραγίστηκαν για 15 ημέρες, ενώ επιβλήθηκε στο καθένα πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτήτων Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Λάρισας Αλέξανδρος Σακελλάρης σε δηλώσεις του στο onlarissa.gr τόνισε πως υπάρχουν συνεχείς συστάσεις από το σύνδεσμο προς τα μέλη του, αλλά μετά ξεκινά η ατομική ευθύνη του καθενός.

Επίσης εξέφρασε το «παράπονο» πως ενώ μπαίνουν πρόστιμα σε καταστήματα εστίασης (με τα οποία όπως ανέφερε ο σύνδεσμος δεν διαφωνεί εφόσον αυτό κρίνουν οι ειδικοί), την ίδια στιγμή όχι μόνο στη Λάρισα αλλά και σε πολλές περιοχές της χώρας διοργανώνονται εκδηλώσεις όπου παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός, χωρίς να τιμωρείται κανείς, ζητώντας από την πολιτεία να δείχνει την ίδια αυστηρότητα σε όλες τις περιπτώσεις που χρειάζεται.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.