Σημειώσεις με ονόματα και ποσότητες κοκαΐνης, αλλά και ο μυστηριώδης «Ιβάν» βρίσκονται στο στόχαστρο της Αστυνομίας για τα 136 κιλά κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακαλύφθηκαν από τους Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ιδιόχειρες σημειώσεις με κωδικοποιημένα ονόματα, χρηματικά ποσά και ποσότητες κοκαΐνης που διατέθηκαν σε πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μάλιστα όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση της Δίωξης Ναρκωτικών, τα κιλά τις κοκαΐνης που εισήχθησαν στην Ελλάδα είναι συνολικά 380, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως οι δύο άνδρες πρόλαβαν να «σπρώξουν» 244 κιλά, όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Οι ελληνικές αρχές έχουν στα χέρια τους 10 βαριά ονόματα των καρτέλ της κοκαΐνης, καθώς αποκάλυψαν τον κρυπτογραφημένο τρόπο με τον οποίο επικοινωνούσαν.

Ο μυστηριώδης Σέρβος που τελικά κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης παρά τις εντατικές έρευνες έπειτα από την σύλληψη του 33χρονου συνεργού του, είναι ο άνθρωπος που κρατούσε τις σημειώσεις και πουλούσε. Μάλιστα πουλούσε ένα κιλό κοκαΐνης έναντι 40.000 ευρώ το κιλό.

Κυκλοφορούσε στα σαλόνια τις Αθήνας ως Σέρβος επιχειρηματίας, με γραφεία δήθεν στην Ελβετία.