Η σύζυγος του Μανώλη, της οικογένειας που δηλώνουν «παλαιοχριστιανοί» και ζούσαν μέχρι πρότινος, σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία, μαζί με τα δύο ανήλικά παιδιά της, ηλικίας 6 και 13 ετών, «αγνοούνται» από την ημέρα που η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

«Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι» δήλωσε η Σεβαστή, μιλώντας στο Star.

Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται, η απάντηση μέσω του δικηγόρου της είναι ότι φοβάται πως λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένειά τους.

Η σύζυγος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όρισε δικηγόρο και μάλιστα διαφορετικό από αυτόν που εκπροσωπεί τον πατέρα.

Αν και κανείς δεν ξέρεις πού βρίσκεται, ούτε ο σύζυγός της -όπως ισχυρίζεται- η μητέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» αναμένεται να εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη, καθώς δικάζεται για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες, για όσα έγιναν στο λαγούμι στις 12 Φεβρουαρίου.

Η γυναίκα στηρίζει τον σύζυγό της και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας, ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.