Το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στο Βαμβακόπουλο Χανίων ερευνά η αστυνομία. Ένας άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του από γνωστά του πρόσωπα, τα οποία και κάλεσαν την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Ο 80χρονος άνδρας είχε τραύματα στον θώρακα και στο στήθος, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται στο νοσοκομείο Χανίων και χειρουργείται, γεγονός που δείχνει ότι ίσως η κατάσταση του να είναι πιο σοβαρή από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, η αστυνομία πλέον ερευνά περισσότερο το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας (ως το πιο πιθανό σενάριο), ενώ έχει παραμεριστεί εκείνο της αυτοχειρίας.

Γείτονες και γνωστοί του άτυχου 80χρονου μιλούν για έναν πολύ αγαπητό και φιλήσυχο άνδρα, που δεν είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη γειτονιά, ούτε είχε δώσει δείγματα ότι αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και προφανώς, στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα έχει περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή της.

Σημειώνεται ότι στο σπίτι βρέθηκε και ένα ματωμένο μαχαίρι, από το οποίο προφανώς, προήλθε και ο τραυματισμός του ηλικιωμένου.