Ο πατέρας του 18χρονου, που συνελήφθη αφού ομολόγησε ότι ήταν αυτός που πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο ένστολο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στου Ρέντη, μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 και αρχικά ευχήθηκε να γίνει καλά ο αστυνομικός.

«Όποιος το έχει κάνει να τιμωρηθεί. Το έκανε το παιδί μου, να τιμωρηθεί. Δεν το έχει κάνει το παιδί μου; Να βρεθεί η αλήθεια… Τα παρασέρνουν», είπε στον ΑΝΤ1, επιμένοντας ότι ο 18χρονος δεν ήταν οργανωμένος σε συνδέσμους: «Κι εγώ πήγαινα με τη γυναίκα μου στο γήπεδο. Τώρα ήρθαν κάτι φίλοι τους από Καρδίτσα και πήγαν στο βόλεϊ. Πού έμπλεξαν, τι έκαναν; Τι να σας πω; Είναι πολύ καλό παιδί. Και σχολείο πήγαινε και δούλευε, σε τεχνική σχολή… Τι να σας πω; Έχω πέσει από τα σύννεφα».

«Τα παρέσυραν από εκεί μέσα. Ποιοι είναι αυτοί; Πού να ξέρω… Για πες, να έχεις ένα παιδί 18 ετών και να έχει μπλέξει… Δεν ξέρω εγώ το παιδί μου; Επειδή είχαμε χάσει ένα παιδί σε τροχαίο το 2012, που ήταν Ολυμπιακός, έχουμε γίνει όλοι Ολυμπιακοί. Για φαντάσου να έχεις δύο παιδιά, το ένα στο χώμα και το άλλο στη φυλακή. Αν το έκανε το παιδί μου, να τιμωρηθεί. Έχω γίνει ρεζίλι,. Ένα λάθος έκανε, πρέπει να τον κρεμάσουμε; Ένα λάθος έκανε, ένα, πού έμπλεξε;», συνέχισε.

«Βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο, δεν ήταν οργανωμένος» επέμεινε ο πατέρας του νεαρού, ενώ για τη ναυτική φωτοβολίδα, που πέταξε ο γιος του, είπε: «Δεν είχε δικό του, του το έδωσαν και εκτός αυτού η φωτογραφία που έδωσαν δεν είναι ίδια, είχε μια πορτοκαλί, μου είπε ο γιος μου, πιο μικρή. Έτυχε και την πήρε. Αν την πήρε και δεν του έκοψε, είναι βλάκας. Τι είναι, έξυπνος;».

«Είναι σαν να έχει πεθάνει και δεύτερο παιδί. Η μητέρα του είναι χάλια. Ζήτησε συγγνώμη (σ.σ. ο 18χρονος) και έκλαιγε μαζί με τον αδερφό του» κατέληξε ο πατέρας του 18χρονου.