Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο διαμέρισμα ενός 61χρονου άνδρα, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα, εξιστόρησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας μιας 48χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία (σ.σ. γεννημένη στη Γερμανία).

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 48χρονη κρατούνταν παρά τη θέλησή της στο διαμέρισμα του για διάστημα 4-5 ημερών, με τον 61χρονο να την εξαναγκάζει σε συνουσία και άλλες ασέλγεια πράξεις με τη βία. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί της άμεσης δράσης που βγήκαν πρώτοι στο σπίτι του συλληφθέντα, εντόπισαν τη γυναίκα σε πολύ άσχημη ψυχική και σωματική κατάσταση. Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας, ήταν ημίγυμνη καθώς φορούσε μόνο το εσώρουχο της και μια ανοιχτή ζακέτα, ενώ είχε εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η 48χρονη ανέφερε ακόμη ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα ούτε έτρωγε ούτε έπινε νερό, με τον 61χρονο να χρησιμοποιεί βία για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες διαθέσεις του. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι στο ΙΧΑ αυτοκίνητο του συλληφθέντα εντοπίστηκε μία βαλίτσα με τα ρούχα, το διαβατήριο και την άδεια παραμονής της γυναίκας από τη Βουλγαρία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση είναι ο πρώην σύντροφος της 48χρονης, ο οποίος είναι το άτομο που τηλεφώνησε στο «100» και ανέφερε για την παράνομη κράτηση της. Παράλληλα, φαίνεται πως γνωρίζει τον 61χρονο και ότι του είχε ζητήσει παλαιότερα να την φιλοξενήσει.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο για περίθαλψη και εξετάσεις, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών μαζί με το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.