Πληροφορίες για τον τρόπο διακυβέρνησης του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ζήτησε η πρώην υπουργός Εξωτερικών και σύζυγος του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Χίλαρι Κλίντον, από το ζεύγος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σήμερα η στήλη Μικροπολιτικός της εφημερίδας «Τα Νέα», κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσαν ο Μπιλ με την Χίλαρι Κλίντον το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο των 75ων γενεθλίων του πάλαι ποτέ «πλανητάρχη», η Χίλαρι αφού μίλησε στους Έλληνες καλεσμένους για το σχέδιο επαναλειτουργίας του ιδρύματος Κλίντον που δίνει έμφαση στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στην προώθηση των καθαρών μορφών ενέργειας, ζήτησε να μάθει περισσότερα για το στυλ διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και για την ευρύτερη παρουσία του στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στον τρόπο δόμησης καλύτερων σχέσεων με χώρες της γηραιάς ηπείρου.

Μάλιστα αυτό που έκανε εντύπωση στο ζεύγος Αγγελόπουλων ήταν το πόσο καλά ενημερωμένη ήταν η πρώην υπουργός τόσο για την κατάσταση που επικρατεί στην ανατολική Μεσόγειο όσο και για τις κυβερνητικές δραστηριότητες της χώρας μας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.