Επίθεση στην Κουμουνδούρου με αναφορές στο «λεφτά υπάρχουν» και κινδύνους που όπως καταγγέλλει ελλοχεύουν από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., Κ. Κατσαφάδος, τονίζοντας ότι «δεν είναι κινδυνολογία να επισημαίνεις τους κινδύνους και όσα λένε τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν είναι κινδυνολογία να επισημαίνεις τους κινδύνους και όσα λένε τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Απλά επισημαίνεις τι γίνεται. Θέλετε να προχωρήσουμε όπως το 2009, με τον κ. Παπανδρέου που έλεγε «λεφτά υπάρχουν» και από πίσω είχε κανονίσει την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ. Αυτό θέλετε να λέμε; Να αφήνουμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λέει ό,τι θέλει και να τάζει τα πάντα στους πάντες και να μη λέμε ότι αυτά τα πράγματα είναι ανεδαφικά και ανεφάρμοστα και εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους; Από εκεί και πέρα, η λογική της Ν.Δ. δεν είναι μόνο η σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει και το δικό της πρόγραμμα, τη δική της πλατφόρμα»σημείωσε ο κ. Κατσαφάδος.

Παράλληλα, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι «αυτή η κυβέρνηση έχει δείξει ότι δουλεύει, με τα όποια λάθη και αδικίες. Προσπάθησε να κρατήσει τη χώρα όρθια με το μικρότερο δυνατό οικονομικό και κοινωνικό κόστος. Αυτά που είπε ο κ. Σαμαράς είναι κοστολογημένα και μετρημένα, δεν είναι στον αέρα και δεν είναι αυτά που θέλει να ακούσει ο Έλληνας πολίτης».