Κουμουτσάκος: Τα γεγονότα στον Έβρο ήταν ένα επιθετικό σχέδιο της Τουρκίας ωμού εκβιασμού

Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης στις δηλώσεις Σοϊλού


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12:50
28/03/2020
Κουμουτσάκος: Τα γεγονότα στον Έβρο ήταν ένα επιθετικό σχέδιο της Τουρκίας ωμού εκβιασμού
2
loading

Την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης, Γιώργου Κουμουτσάκου, προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, για επαναφορά των μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα μόλις υποχωρήσει ο κορονοϊός.

Οι χθεσινές δηλώσεις Σοϊλού απαντούν σε όσους διατηρούσαν ακόμη την παραμικρή αμφιβολία ότι τα γεγονότα στον Έβρο ήταν ένα επιθετικό σχέδιο ωμού εκβιασμού Ελλάδας και Ευρώπης με «όπλο» την εκμετάλλευση μεταναστών», έγραψε στο Twitter ο κ. Κουμουτσάκος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar θομπ

    Υπουργείο Εξωτερικών 27/3/2020.

    Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO & προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας!!

    Την τιμάτε και την Τηρείτε μια χαρά...

  2. avatar Δεν ήταν το πρώτο και σίγουρα ούτε το τελευταίο

    Και επειδή το γελοίο στο χαρακτηρισμό \" το τερματισε\" που χρησιμοποιούν κάτι Τουρκοκαναλα δεν υπάρχει στην πράξη γιατί έχει πολύ δρόμο για να το τερματίσουν. Καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για τα πιο επιθετικά βήματα της γείτονας και φίλης Τουρκίας , της οποίας το δόγμα τις τελευταίες δεκαετίες είναι \" η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση \" .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει