Η προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης στου Ζωγράφου, ήταν εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό.

«Η πολιτική είναι προγράμματα, είναι υλοποίηση, αλλά είναι και συναίσθημα. Για μένα που ξεκίνησα από το μηδέν, το να έρχεται ο καθένας από εσάς να μου λέει “προχώρα δυνατά γιατί είσαι η φωνή μας”, είναι συναισθηματικά η μεγαλύτερη δικαίωση που θα μπορούσα να ονειρευτώ όταν ξεκινούσα την πορεία μου στην πολιτική», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Η Πλατεία Γαρδένιας κατακλύστηκε από πολίτες του Νοτίου Τομέα της Β’ Αθήνας, οι οποίοι με την παρουσία τους εξέφρασαν τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του 32χρονου πολιτικού.

«Σας υπόσχομαι ένα πράγμα. Δεν θα αλλάξω ποτέ. Όπως ξεκινήσαμε, έτσι θα τελειώσουμε, όσο μακριά κι αν φτάσουμε. Μαζί θα προχωρήσουμε, μαζί θα πορευτούμε, μαζί θα προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε όλα στην πατρίδα μας, στην όμορφη Ελλάδα μας», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.