Την επικεφαλής του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου και τον επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. Θεόδωρο Γαλιατσάτο, νυν Περιφερειάρχη Ιονίων νήσων, δείχνει να διεκδικούν τον θώκο της Περιφέρειας, μέχρι αυτή την ώρα η κάλπη που συγκεντρωτικά στην ενσωμάτωση των τμημάτων είναι σε ποσοστό 40,14 % των 232 τμημάτων από τα συνολικά 578 τμήματα του Ιονίου.

Η κα Κράτσα προηγείται με ποσοστό 29,9 %, έναντι του κου Γαλιατσάτου που ακολουθεί με ποσοστό 21,73%, ενώ με ποσοστό 19, 45%, ακολουθεί ο κος Σπύρος Σπύρου επικεφαλής του συνδυασμού ΙΟΝΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

«Οι συμπολίτες μας μίλησαν στην κάλπη και αποφάσισαν τη μεγάλη αλλαγή. Τώρα είναι ώρα ευθύνης. Μεγάλης ευθύνης για όλους μας. Πρέπει την απογοήτευση και το θυμό από τη σημερινή κατάσταση, να τη μετατρέψουμε όλοι μαζί σε μία δημιουργική δύναμη για το καλό της Περιφέρειάς μας και του κάθε νησιού. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους μας στήριξαν σε αυτή την πορεία και στις κάλπες. Όλους όσους πίστεψαν στο όραμα και στο σχέδιο μας. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας, σε όλα τα νησιά, να συμπορευτούμε μαζί για το καλό του τόπου μας, για το αύριο. Με συνεργασία , με ενότητα, με αλληλεγγύη» δήλωσε η επικεφαλής του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.

« Η παράταξή μας κατέγραψε μία σημαντική επιτυχία στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση και διεκδικεί τη νίκη στην μάχη που θα δοθεί την επόμενη Κυριακή. Η παράταξη μας, βρέθηκε ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά, προερχόμενα είτε από την γενικότερη πολιτική συγκυρία, είτε από την συσκότιση των ευθυνών, είτε από το μεγάλο θέμα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων και της αδυναμίας των αρμοδίων να το επιλύσουν. Είναι όμως όρθια και μαζί με αυτήν όλος ο δημοκρατικός προοδευτικός κόσμος των Ιονίων Νήσων. Ευχαριστούμε όσες και όσους μας στήριξαν και μας επέτρεψαν να υπερασπισθούμε το έργο μας και ταυτόχρονα τη δημοκρατική συνείδηση της Ιόνιας Περιφέρειας και των πολιτών τους. Καλούμε σε συμπαράταξη όλες τις παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου που πήραν μέρος στις εκλογές και βρίσκονται εκτός αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που ψήφισαν τις παρατάξεις αυτές σε συμπόρευση και κοινή δράση, ώστε η ΠΙΝ να παραμείνει υπερασπιστής των δικαιωμάτων των πολλών, υπερασπιστής της δημόσιας κοινόχρηστης περιουσίας, της προστασίας του περιβάλλοντος, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής. Η νίκη θα είναι της ΑΝ.Α.Σ.Α., η νίκη θα είναι του λαού. Τέλος καλώ από απόψε την κυρία Κράτσα-Τσαγκαροπούλου σε ανοιχτό-δημόσιο διάλογο υπό οποιουσδήποτε όρους με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των συμπολιτών μας για τα προβλήματα των νησιών, τις προοπτικές που διανοίγονται και τις θέσεις της κάθε παράταξης», δήλωσε ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. Θεόδωρος Γαλιατσάτος, νυν Περιφερειάρχης Ιονίων νήσων.

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2019: Οι πολίτες άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και ψήφισαν στις Ευρωεκλογές 2019 για την ανάδειξη των προσώπων που θα αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μια εκλογική μάχη, στην οποία Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσαν διλήμματα εθνικών εκλογών. Η Ελλάδα εκλέγει συνολικά 21 αντιπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατέχει δηλαδή 21 έδρες. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2019

Αποτελέσματα Περιφερειακών Εκλογών 2019: Ο πρώτος γύρος των περιφερειακών εκλογών ολοκληρώθηκε και οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν ξανά την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 σε όσες Περιφέρειες δεν υπήρξε συνδυασμός που συγκέντρωσε το 50% συν 1 ψήφο. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών 2019

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2019: Η εκλογική μάχη της πρώτης Κυριακής για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 ολοκληρώθηκε. Ποιοι εκλέγονται δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι; Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019

Εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται – Το newsbeast.gr, όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια, καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019, τους υποψήφιους που βγαίνουν νικητές από την εκλογική μάχη και όλα τα νεότερα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μάχη λεπτό προς λεπτό στους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: