Ο Παύλος Πολάκης έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του τις τελευταίες ώρες μετά και την μίνι κόντρα που ανέπτυξε μέσω δηλώσεων με τον Επίτροπο Υγείας, Βιτένις Αντριουκαΐτις, για την κριτική του τελευταίου σχετικά με το κάπνισμα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Ο κ. Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία εμμένει στις θέσεις του βάζοντας, ωστόσο, στο στόχαστρο και δημοσιογράφους τους οποίους  κατονομάζει κιόλας.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην νέα του ανάρτηση:

«Άντε πάμε άλλη μία φορά για δύο λόγους:

πρώτον προς κάποιους δημοσιογράφους οπαδούς και εργολάβους της “κεντροαριστερής σύγκλισης” με “ανοιχτά παράθυρα ” και στη σημιτική λαμογια.

Και δεύτερο για κάτι “αντικειμενικούς παρουσιαστές” τύπου Χατζηνικολάου που απ οσα έγραψα απομόνωσε μόνο μια φράση για το πότε θα το κόψω .

Ετσι το ξανά βάζω για να το διαβάζει ο πρώτος και να βουρλιζεται και ο δεύτερος μπας και δεν το διάβασε ολόκληρο…

Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτις:

Αυτος ο “τύπος” κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρονια με πιο σοβαρά πράγματα στο χωρο της υγείας απο το τςιγαρο. Μαθε πριν μιλήσεις!

Είναι ψέματα πως δεν φορούσε κανείς γραβάτα οταν ήρθατε στο Υπουργειο. Ο θυρωρός στην είσοδο φορούσε. Εγω δεν φοράω. Οι γραβατωμένοι που πέρασαν απο δω χρεοκόπησαν τη χώρα μας. Αυτούς πολεμάμε. Μάθε πριν μιλήσεις !!

Tο τσιγάρο θα το κόψω όταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγω (δεν αργεί η απόφαση, άλλα θα είναι δική μου)

Τη φωτογραφία που κρατάς την τράβηξε κρυφά κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας Υγειονομικου υλικού που είχαμε καλέσει σε συνάντηση διαπραγμάτευσης στο υπουργείο και τους αναγκάσαμε να κατεβάσουν 20% τις τιμές που πουλούσαν τα είδη τους στα νοσοκομεία της χώρας μας( Υλικά επεμβατικής καρδιολογίας )

Η φωτογραφία ειναι οταν έληξε η συνάντηση και την αναπαρήγαγαν πολλά ΜΜΕ τηλεοπτικά και ιντερνετικα απο τα οποια κόψαμε περίπου 6-10 εκατομμύρια ευρω διαφημιστική δαπάνη το χρόνο που έπαιρναν κακώς απο το Υπ Υγειας!

Ρώτα ενα συνάδελφο σου απο την Ελλάδα, εκεί στην ευρωπαϊκή επιτροπή , (φοράει και γραβάτα πάντα) πόσα τους έδινε κάθε χρόνο για προβολή μηνυμάτων της αντικαπνιστικής εκστρατείας τα οποία έπρεπε να προβάλουν δωρεάν!

OK “Guy”;

Yours sincerely

Pavlos Polakis deputy Minister of Health».