Επεισόδιο Χριστοδουλοπούλου-Χρυσής Αυγής για τον νεκρό Κατσίφα

Αντιπαράθεση στη Βουλή


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20:39
08/11/2018
Επεισόδιο Χριστοδουλοπούλου-Χρυσής Αυγής για τον νεκρό Κατσίφα
40
loading

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Κατσίφα και το προσχέδιο συμφωνίας Κράτους-Εκκλησίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης στη Βουλή. Πολλοί βουλευτές της ΝΔ αναφέρθηκαν και στα δύο ζητήματα, ενώ δεν έλειψε και φραστική αντιπαράθεση βουλευτών της Χρυσής Αυγής με την προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου όταν αντέδρασε κατά τη διάρκεια ομιλίας του βουλευτή της ΧΑ, Χρήστου Παππά.

Για παρέλαση πατριδοκαπηλείας μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος

«Όλη αυτή η παρέλαση όλων όσοι ομνύουν στην τιμή ενός νεκρού γίνεται για να αξιοποιήσουν τις ψήφους των Βορειοηπειρωτών. Δεν ξέρω αν σήμερα πρότειναν κιόλας να ψηφίσει το Κοινοβούλιο να κάνει και πόλεμο γι' αυτό το θέμα. Δεν ξέρω μέχρι που φτάνει αυτή διάθεση καπηλείας» είπε ο Τάσος Πετρόπουλος και συνέχισε: «η πατρίδα μας και το έθνος είχαν πολλούς πατεράδες και μανάδες. Ο αγώνας τους δεν είχε καμία σχέση όμως με αυτό που συμβόλιζε ο γνήσιος αγώνας για ελευθερία και δημοκρατία. Ήταν εκείνοι πατεράδες που θέλανε μισαλλοδοξία και αυταρχισμό. Αυτά είναι γνωστά ιστορικά και μην προσπαθούν μα αξιοποιήσουν το θάνατο ενός ανθρώπου, που συνέβη όπως συνέβη, εναντίον της κυβέρνησης».

Ο υφυπουργός σχολίασε και την κριτική για το προσχέδιο συμφωνίας Κράτους-Εκκλησίας. «Μιλάτε για απόλυση ιερέων. Που το είδατε αυτό; το προνόμιο των σχέσεων με την Εκκλησία το έχει μόνο η ΝΔ; Η δεξιά του Κυρίου; Εμείς δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για τα εκκλησιαστικά; Πρέπει να κάνουμε πρώτα τον σταυρό μας; Οι αθεόφοβοι και οι θεομπαίχτες είναι συνήθως εκείνοι που κάνουν τους μεγάλους σταυρούς. Απαγορεύεται η κυβέρνηση να έχει άποψη; οι βουλευτές να έχουν θέση και να ψηφίζουν ζητήματα που έχουν σχέση με την εκκλησία; Αυτά έχουν τεθεί στην κρίση της Ιεράς Συνόδου», είπε ο κ. Πετρόπουλος και απευθύνθηκε στη ΝΔ λέγοντας:

«Εσάς τι σας έπιασε ξαφνικά που νοιάζεστε για τον ιερό κλήρο; Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει απόλυση ιερέων. Γίνεται διάλογος μεταξύ κυβέρνησης και Εκκλησίας όπως έπρεπε να γίνει, αλλά και εδώ καπηλεύεστε στην ιερότητα των συμβόλων. Καπηλεύεστε ό,τι μπορεί να προκαλέσει φόβο και ανησυχία στο χριστεπώνυμο πλήρωμα γιατί έτσι έχετε μάθει: να τρομάζετε τον κόσμο για να εμφανίζεστε ως προστάτες της εκκλησίας προς άγραν ψήφων. Οι κληρικοί θα λαμβάνουν αποδοχές αντίστοιχες με αυτές των δημοσίων υπαλλήλων, είναι και αυτό μέσα στη συμφωνία, και απόλυση ιερέων δεν γίνεται. Το εκκλησιαστικό δίκαιο προβλέπει πότε απολύεται ένας ιερέας. Όσα λέτε είναι ανιστόρητα και νομικά αβάσιμα».

«Σε αυτή τη συμφωνία το μόνο που κάνετε είναι να αλλάζετε το καθεστώς στο οποίο υπάγονται οι κληρικοί από πλευράς status, δηλαδή της ιδιότητας του δημοσίου υπαλλήλου που έχουν μέχρι σήμερα», είχε δηλώσει νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας και πρόσθεσε, απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα: «Το μόνο που μπορεί εδώ να υπάρξει ως απάντηση είναι ότι χρησιμοποιήσατε και την καλοπιστία του ίδιου του Μακαριότατου αρχιεπίσκοπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος για να επιτύχετε τον στόχο που εχθές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον αποκάλυψε. Να εξοικονομήσετε, δηλαδή, με την αλλαγή αυτού του καθεστώτος δέκα χιλιάδες θέσεις δημοσίων υπαλλήλων».

Η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι απολύει 10.000 κληρικούς και επέκρινε δριμύτατα τη στάση της για το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα. «Ο κ. Τσίπρας δεν βρήκε λέξη να πει γι΄αυτή την υπόγεια εθνοκάθαρση που γίνεται στη Β. Ήπειρο» είπε η βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε«την ώρα που μιλούσαν και παρήλαυναν εδώ στη Βουλή όλοι αυτοί οι υπουργοί με επικεφαλής τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας, την ώρα εκείνη γινόταν η κηδεία στους Βουλιαράτες, στη Βόρειο Ήπειρο. Γιατί Βόρειος Ήπειρος είναι, να πω, και όχι αυτά τα οποία λένε διάφορα στελέχη, γιατί στο τέλος όλοι θα έχουν το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού, εκτός από τους Έλληνες, απ' ό,τι έχω καταλάβει από τις συμφωνίες που κάνετε. Εκείνη την ώρα που ο κ. Καμμένος, ο Τουρκοφάγος, ο Σκοπιανοφάγος, ο Αλβανοφάγος, ήταν στο Βήμα, γινόταν η κηδεία του πιο συκοφαντημένου άταφου νεκρού, που η ίδια η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε προσβολή μνήμης νεκρού, δίνοντας τα στοιχεία ποινικού μητρώου, λες και τώρα θα πεθαίνουμε και θα μας κολλάνε πάνω στο φέρετρο και το ποινικό μας μητρώο!».

«Να είναι προσεκτικότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλούν για Νότια Αλβανία» ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος σημειώνοντας ότι η ελληνική μειονότητα της γειτονικής χώρας είναι νομικά κατοχυρωμένη μέσα από διεθνείς συνθήκες και προβλεπόμενη από το ίδιο το Σύνταγμα της γειτονικής χώρας.

«Προκαλεί μεγάλη εντύπωση ότι σήμερα παρέλασε από τη Βουλή το υπουργικό συμβούλιο και δεν αναφέρθηκε κανείς στον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα και τις προσβλητικές αναφορές του Αλβανού πρωθυπουργού» είπε ο Χρήστος Δήμας.

«Η ΝΔ εκπροσωπήθηκε από δύο βουλευτές της στην κηδεία. Η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε;» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας.

 Επεισόδιο με τη Χρυσή Αυγή

Την αντίδραση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου προκάλεσε η ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά. «Ήρωα, Κωνσταντίνε Κατσίφα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει τη βαθιά πίστη πως η θυσία σου δεν θα πάει χαμένη. Θα καρπίσει το δένδρο της ελευθεριάς που πότισε και το δικό σου αίμα. Λεβέντη Ηπειρώτη, μόνος ξεσήκωσες την Ελλάδα όλη για να θυμηθεί την αλύτρωτη πατρίδα μας. Κώστα Κατσίφα, το αίμα σου υπογραφή. Βόρειος Ήπειρος, γη ελληνική. Καλό ταξίδι ήρωα, καλό ταξίδι γενναίε συμπατριώτη» ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Η Δημοκρατία είναι ανεκτική, κύριε Παππά, αλλά έχουμε και τα όρια μας. Δεν θα γυρίσουμε στον προηγούμενο αιώνα με σας και με τις αηδίες που λέτε. Ελάτε τώρα!» τον διέκοψε η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να της φωνάζουν «αίσχος! Ντροπή!».

Τα πυρά του Ηλία Παναγιώταρου δέχθηκε ο Νίκος Φίλης. Ο βουλευτής της ΧΑ χαρακτήρισε αντιστόρητο τον κ. Φίλη που «επέδειξε ανθελληνικό θράσος και προσέβαλε τον νεομάρτυρα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

40
σχόλια
 1. avatar ποτε ξανα αριστερα.

  Αυτη η [...] είναι εκεί για να σχολιάζει το τι λέει ο κάθε βουλευτής ????? Άντε κυρα μου μαζί με τον
  Μένανδρο Φουρθιώτη για να ησυχάσουμε..

 2. avatar πκ

  Μονο ο φυσσας και ο ζακ ειναι οι συγχρονοι ηρωες

 3. avatar Ιονας

  Είναι κρίμα που χάθηκε μια ζωή έτσι τσάμπα και βέρεσε για ανόητα πράγματα. Ο Κότσιφας ήταν ψυχικά διαταραγμένος είναι φως φανάρι, και είναι το ξαναλέω κρίμα να χάνει κάποιος την ζωή του στα 35 γιατί νόμιζε ότι θα γίνει ήρωας. Ήταν τόσο ήρωας όσο θα μπορούσε να είναι ο Μίκι Μάους.

  1. avatar Giorgos Karkanis

   Μήπως να πάς σε κάνα γιατρό να σε δει ή παπά να σε διαβάσει;

  2. avatar dosilhthos

   ειστε ψυχίατρος?αν οχι επειγοντως να επισκεφθεις εναν...πριν σε κουβαλήσουν στο Δαφνί η στο λεμπετ...λιγος σεβασμος για τον νεκρο την οικογενεια του και τους φιλους του δεν θα εβλαπτε κανεναν.

  3. avatar ???????

   γα...…. να μην μπορω να σε εντοπισω να σε βοηθουσα να περασης τον ρουβικωνα της
   δικη σου διαταραχης τσ……ι ελεεινε ……..

 4. avatar ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ

  ΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ [...]
  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ
  ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
  ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ..........
  ......ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΟΝΤΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ?????????

 5. avatar ΛΑΝΤΖΕΡΗΣ

  ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ,
  ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΟΤΙΚΩΝ.....
  ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ,
  ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟ 24ωρο ΕΛΕΓΧΟ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ και ΤΑΣΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ........
  ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ................

 6. avatar Όσο περισσότερο το πιάνουν στο στόμα τους,

  τόσο περισσότερο μαγαρίζουν τη θυσία του και την απαξιώνουν.

  1. avatar Dasparil

   you are referring to the band of treasonous snakes that currently rule the country ye ?

 7. avatar Αφιονισμένα ανθελληνίκια

  1. Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ. ΘΥΜΊΖΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ;
  2. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ. 3. ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΘΕΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.4.Η ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

 8. avatar Τα χρυσαύγουλα ψάχνουν διακαώς για ήρωα.

  Οι δύο πορτιέρηδες δεν τους έκατσαν ως ήρωες όπως υπολόγιζαν............

  1. avatar Τα ξεπλυμένα ανθελληνίκια δεν διαθέτουν ήρωες

   εκτός από λο@&@@. Έτσι είναι.Άμα κόψεις την ουρά σου, κατηγορείς όλους όσους ΕΧΟΥΝ. Για να μην φανεί η ντροπή σου...

 9. avatar ⚡ΑΣΤΡΟΠΕΛΈΚΙ

  Ενώ για τον ΖΑΚ!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΈΡΑ.!!!! ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΠΗΓΕ . ΒΡΕ ΟΥΣΤ.

 10. avatar J. Kyp

  Το παιδι ήθελε ψυχιατρο. Είχε πιο πολλές φωτογραφίες με παραλλαγή, ως πολίτης, απ ότι έβγαλε στο στρατό. Κάπως έτσι ο ραμπο είδε τα ραδίκια. Στη ζωή δεν απόφευγεις σφαίρα με θεαματικό ελιγμό

  1. avatar Ροδιος

   [...]Κατι μπιπ σαν εσενα πανε την χωρα αιωνες πισω! Αν ειναι δυνατον να λες ψυχικα διαταραγμενο ενα ατομο το οποιο ζει στα συνορα και εκανε οτι ολοι εσεις [...] φοβαστε! Δεν παλευε να γινει ηρωας απλα προστατεψε τα πιστευω του και αντεδρασε οταν καποιο [...] κατεβασε την Ελληνικη σημαια! Θα επρεπε να σε κρεμασουν στο συνταγμα για παραδειγμα προς αποφυγη! Επειδη καποιοι ειστε καλα βολεμενοι [...] οι τετραγωνοι γειτονες λετε ολες αυτες τις μπουρδες! Θελω να σας δω οταν ολα αυτα γυρισουν μπουμερανγκ! Ντροπη αου και παλι! Η Μακεδονια και η Βορεια Ηπειρος ηταν και θα ειναι Ελληνικες.

  2. avatar Περί νεογενίτσαρων

   Ψυχίατρο θέλουν όσοι μένουν στην Ελλάδα, γράφει η ταυτότητα τους "εθνικότητα Ελληνική" και λυσσούν εναντίον της Ελλάδας, της σημαίας, ό,τι εθνικό, ηρωικό και ελεύθερο.Όταν χαίρονται που σκοτώνονται ή υποφέρουν Έλληνες. Οι απόγονοι των γενίτσαρων και των δοσίλογων κόκκινων και μαύρων φασιστών.

 11. avatar Σανός.

  Ο Κατσίφας νόμιζε οτι πρωταγωνιστεί σε ταινία δράσης.Εκανε λάθος!

 12. avatar Ας αναπαυτεί εν ειρήνη όμως…

  ... πολύ δεν ασχοληθήκαμε με ένα [...] που εκινείτο σε ακροδεξιούς χώρους;
  Τέτοιου είδους "πατριώτες" να μας λείπουν!

  1. avatar Ευπατριδης

   Να «σας»;;;Ποιοί είστε εσείς δηλαδή;Υπάρχετε;;;;

  2. avatar Αυτός ήταν πατριώτης αληθινός

   Αυτοί που τον βρίζουν είναι έτοιμοι να ανοίξουν τα πόδια σε κάθε ξένο φασίστα. Κάποιοι ήδη το κάνουν.

  3. avatar Ρε παλικαράκο

   αν δεν υπήρχαν άτομα σαν τον Κατσίφα, τούρκικα θα μιλούσαμε τώρα..

   1. avatar advouk7

    Σιγα μην ήταν και ο Λεωνίδας ρε μεγάλε...

    1. avatar έχεις το μυαλό να κρίνεις τι θα γινόταν

     αν οι επαναστάτες του 21 δεν είχαν τέτοιες... ακροδεξιές αντιλήψεις περί επανάστασης και ελευθερίας

  4. avatar Θες πατριωτες τύπου καιμενου

   προφανως...στα 4.

 13. avatar Βορας

  Αυτη η εκμεταλευση του αδικχαμενου παιδιου ειναι απαραδεκτη! ποιοι σιγονταραν το παληκαρι να κραταει το καλασνικωφ? αν ηθελε να διαμαρτυρηθει θα μπορουσε να σηκωσει ενα πανω. καποιοι ομως τον εσπρωχναν σε σκραιες ενεργεθες.

 14. avatar ταπανταολα

  απο ποε ειναι δοεια αυτπυ του αθλιου [...] του κομματοσκυλου που παριστανει την.αντιπροεδρο της βουλης να σχολιαζει την.ομιλια οποιουδηποτε βουλευτη, οχι μονο.της χα, προχθες το εκανε και με κατι νεοδημοκρατες και στις επιτροπες εχει πλακωθει και με τον βενοζελο και με ολους.
  αθλια οπως και να το δεις ,ελέινη τρισαθλια για το.οτι την.πειραξε αυτο που ειπε ο παππας για τον κατσιφα,
  .

 15. avatar ΧΟΥΝΤΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ- ΦΑΣΙΣΜΟΣ

  AKOY TI MAS LEEI Η ΠΑΝΑΣΧΗΜΗ.. ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. ΕΔΩ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.. ΕΝ ΕΤΗ 2018 ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑΝΙΣΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ...ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΙΠΡΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ... ΟΥΣΤ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ

  1. avatar agilotos.stravos

   Αν νομιζεις οτι ζεις σε σταλινικο καθεστως δεν εχεις ιδεα ουγκανακο,θα ησουν ηδη τωρα σε γκουλαγκ,ουτε να ποσταρεις δε θα προλαβαινες εξυπνακια..
   Δε θελουμε να γυρισουμε ουτε στην εποχη του Σταλιν ουτε στην εποχη του Χιτλερ αλλα και σε κανενα αλλο οπισθροδρομικο καθεστως.Θελουμε κοινωνιες ισοτιμες και δικαιες με βαση ιδεες απο το μελλον κι οχι απο το παρελθον.Ετσι ξυπναμε,σηκωνομαστε απο τους καναπεδες αγωνιζομαστε και δεν περιμενουμε ποτε θα γινουν οι εκλογες για να καταψηφισουμε τον τσιπροκιο ωστε να φερουμε αλλον τσισπροκιο δεξιο,που θα πεσει κι αυτος αργοτερα,ο λαος αραχτος θα συνεχιζει να γκρινιαζει και θα γινεται ατελειωτο αυτο το γαιτανακι..

   1. avatar Ευπατριδης

    Χαχαχαχα,ιδέες από το μέλλον! Εξωγήινες; Η μήπως καλύτερα από την εποχή του Μπακούνιν;

    1. avatar agilotos.stravos

     Η Αλληλεγγυη, η Ισοτητα, ο Ουμανισμος, η Δικαιοσυνη στα πλαισια μιας αταξικης κοινωνιας ειναι σιγουρα για σενα τον υπανθρωπο και τον αγραμματο ιδεες "εξωγηινες"...

     1. avatar Ευπατριδης

      Αλληλεγγύη ,ισότητα, δικαιοσύνη,ουμανισμός,ειναι ιδέες από το μέλλον,απόφοιτε του πανεπιστημίου των Εξαρχείων;Οπωσδήποτε δεν ξέρεις ούτε τι γράφεις,πολλώ μάλλον τι εννοείς...

     2. avatar agilotos.stravos

      Εσυ που βαζεις πανω απ ολα την πατριδα σου,σφαζεσαι με αλβανους,τουρκους και σλαβομακεδονες,κοιταζεις το ατομικο συμφερον αδιαφορωντας για το κοινωνικο συνολο,ψηφιζεις νοσταλγους φασιστικων καθεστωτων και μισεις μαναδες με μαντιλες και προσφυγοπουλα,ναι αυτες οι ιδεες για σενα ειναι απο το μελλον.

     3. avatar Giorgos Karkanis

      Πίσω στο Ιράν εσύ και οί όμοιοί σού Ισλαμοφασίστα

 16. avatar ΑΡΙΣΤΕΡΑ α.ε.β.ε

  ΟΣΟ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΣΟ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  1. avatar αριστερος ακρων

   Καλά γραμμένο σε εχουμε ξερεις εσυ

 17. avatar Περίεργος.

  "Νεομάρτυρας" ο αφιονισμένος Ράμπο;

  1. avatar ταπανταολα

   αλβανοτσολιαδες, ζουν αναμεσα μας

  2. avatar advouk7

   Έλα ντε ρε φιλε; Και γω αναρωτιέμαι...

 18. avatar alex

  Νεα ταινια walking dead.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει