Ποτάμι για πανελλαδικές: Κακοπαιγμένο σίριαλ ΣΥΡΙΖΑ με διαρκείς ανατροπές

«Ή μήπως πρόκειται για "τρέιλερ" του έργου που θα ανεβάσει στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός;»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:37
25/08/2017
Ποτάμι για πανελλαδικές: Κακοπαιγμένο σίριαλ ΣΥΡΙΖΑ με διαρκείς ανατροπές
2
loading

Ανακοίνωσή με την οποία καυτηριάζει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων και για το εάν καταργηθούν (ή όχι) εξέδωσε το Ποτάμι.

Σε αυτήν αναφέρει: «Άλλο ένα επεισόδιο στο σήριαλ της κατάργησης των Πανελλαδικών Εξετάσεων... Ή μήπως πρόκειται για "τρέιλερ" του έργου που θα ανεβάσει στη Δ.Ε.Θ. ο Πρωθυπουργός, όπου θα εξαγγείλει για άλλη μια φορά την κατάργησή τους, στοχεύοντας στις ψήφους των 17χρονων και των οικογενειών τους».

Στη συνέχεια η ανακοίνωση τονίζει: «Πραγματικά έχουμε χάσει το μέτρημα στο πόσα "μπρος πίσω" έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο για το συγκεκριμένο θέμα. Το Ποτάμι υπεύθυνα έχει εξαρχής προτείνει και υποστηρίξει, τόσο στη Βουλή όσο και στον δημόσιο διάλογο, ένα εθνικό απολυτήριο στη βάση μιας αξιόπιστης, αντικειμενικής και ενιαίας διαδικασίας αξιολόγησης των μαθητών κατά τη διάρκεια του Λυκείου, σε όλη την επικράτεια.

Αυτή είναι η βάση για τη συζήτηση του τρόπου εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε συνδυασμό με τις αδιάβλητες πανελλαδικές εξετάσεις με μορφή τέτοια ώστε να αξιολογείται αποτελεσματικά η κριτική και αναλυτική ικανότητα των μαθητών και όχι η δυνατότητα αποστήθισης».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΝικΓαλ

    Ενδιαφερετε πολυ για τις πανελλαδικες το Ποταμι γιατι ο αρχηγος του θελει να δωσει πανελλήνιες

  2. avatar Kay

    Έκθεση ιδεών το Ποτάμι τύπου εγώ θέλω να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! Να μας πει αναλυτικά πως θα επιτευχθούν οι στοχοι που αναφέρει η ανακοίνωση, ποια μετρα θα πάρει, τι καταργήσει, πόσα μαθήματα, πώς θα γίνονται οι εξετάσεις κλπ. Έχω βαρεθεί να ακουω για δίκαια και αδιάβλητα συστήματα που θα εξασφαλίζουν και μπλα μπλα μπλα.... Να μας πούνε αναλυτικά όλοι τους πως θα γίνει αυτό. Αλλιώς πουλάνε φουμαρα για μεταξωτές κορδέλες

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει