Επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή το θέμα που προέκυψε μετά από ανάρτηση της Σίας Αναγνωστοπούλου στο διαδίκτυο για τον Γερούν Νταίσελμπλουμ και σχετική ανάρτηση του διευθυντή Θεσσαλονίκης της ΟΝΝΕΔ κάνει η Μ. Συρεγγέλα, γραμματέας Γυναικών της ΝΔ.

«Διαβάσαμε και ακούσαμε δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων που καταδίκαζαν τις δηλώσεις του Προέδρου του Eurogroup. Καταδίκασαν επίσης αρκετές και αρκετοί και την επίθεση στελέχους της ΟΝΝΕΔ προς μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ. Και πραγματικά αναρωτιέμαι. Γιατί υπάρχει αυτή η επιλεκτική συμπεριφορά και ευαισθητοποίηση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ;», αναφέρει η κ. Συρεγγέλα σε δήλωσή της, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και προσθέτει:

«Δεν θα σχολιάσω φυσικά τις δηλώσεις της κας Αναγνωστοπούλου. Δημοκρατία είναι να σέβομαι τις απόψεις σου ακόμα και αν διαφωνώ με το ύφος τους. Από την άλλη όμως, που ήταν όλες οι κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έγραφε επιστολή, ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και ενώ γνώριζε για τις καταγγελίες εργαζομένων στην πρεσβεία κατά του πρέσβη της Βενεζουέλας, επιθυμούσε το θέμα να λυθεί σε χαμηλούς τόνους για να μη θιχτεί η Αριστερά.

Τότε γιατί δεν καταδίκασαν; Γιατί δεν αντέδρασαν όταν τους καλέσαμε ως γραμματεία γυναικείων θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας να διαμαρτυρηθούν με επιστολή για τη συγκάλυψη από τον Πρωθυπουργό, ως προέδρου τότε της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και για την απόλυση των εργαζομένων που δέχτηκαν τη σεξουαλική παρενόχληση από την πρεσβεία;».