«Μερίμνησε κανείς για τους ανέργους, τις ευπαθείς ομάδες και τους απόρους;» αναρωτιέται ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Καλλιάνος σε δήλωσή του για το ασφαλιστικό.

«Φαντάζει αδιανόητο που δεν υπήρξε τελικά καμία μέριμνα από την κυβέρνηση ώστε μέσω των περικοπών των παθογενειών στο ασφαλιστικό να μπορούσε να δημιουργηθεί ένα ταμείο για να βοηθήσουμε τις άπορες οικογένειες, τις ευπαθείς ομάδες και τους ανέργους», αναφέρει ο κ. Καλλιάνος και τονίζει πως «2,5 δισ. θα εξοικονομούσε το κράτος με το πρόγραμμα της Ένωσης Κεντρώων αλλά κανένας δεν μας άκουσε και συνέχισαν να οδηγούν τη χώρα στον γκρεμό αφού έκοψαν τις συντάξεις από όλους».

Εξάλλου, σε άλλη ανακοίνωσή του, σχετικά με το κίνημα “Παραιτηθείτε”, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων σημειώνει: «Εμείς περιμένουμε ένα αληθινό λαοπρόβλητο κίνημα που θα έχει αληθινά αγαθές προθέσεις και θα πιέσει ακόμη και με βροντερό παρόν έξω από την Βουλή για ουσιαστικές αλλαγές. Με χάσταγκ και επικοινωνιακές λέξεις δεν ασχολείται η Ένωση Κεντρώων».