Στη Νέα Δημοκρατία που ζητάει την αποπομπή του συμβούλου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα, απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το μέγεθος της σοβαρότητας και της αξιοπιστίας της αντιπολίτευσης κρίνεται από τα θέματα που ανοίγει στο δημόσιο διάλογο. Δεν μας εκπλήσσει καθόλου ότι η ΝΔ ρίχνει λάσπη για τους μετακλητούς υπαλλήλους και τους ειδικούς συνεργάτες της κυβέρνησης και δεν ασχολείται βέβαια με τους δικούς της υπόδικους συνεργάτες και συνομιλητές και τις δοσοληψίες τους. Καθείς εφ’ ω ετάχθη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την αποπομπή εντός της ημέρας του Ν. Καρανίκα από τη θέση του συμβούλου του πρωθυπουργού ζητά η ΝΔ. «Μεταξύ άλλων απίθανων και ανόητων που δημόσια υποστηρίζει, εκθειάζει έργα και ημέρες της διεθνούς τρομοκρατίας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΝΔ σημειώνοντας ότι «ο εκλεκτός του πρωθυπουργού έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει ως “αριστούργημα τέχνης” την τραγωδία των κατεστραμμένων δίδυμων πύργων».

Όλα αυτά δεν είναι αστεία, είναι πολύ σοβαρά, τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κάνει λόγο για ανεκδιήγητες επιλογές του πρωθυπουργού «διορίζοντας ως συμβούλους του, απίθανους ανθρώπους».